Τελευταία Νέα

26/8/11

Παναθηναϊκός : Eπέκταση συμβολαίου στον Στέφανο Καπίνο!

                            

Ο Στέφανος Καπίνος αποτελεί ότι πιο ελπιδοφόρο υπάρχει στην Παιανία κάτω από τα δοκάρια και μετά την αποχώρηση του Τζόρβα, ο Παναθηναϊκός του έκανε επέκταση συμβολαίου, δείχνοντας ότι τον υπολογίζει για τρίτο πορτιέρο!

Από την στιγμή που η τραγική κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν αφήνει περιθώρια για μεταγραφή πορτιέρο μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Τζόρβα, οι «πράσινοι» έπρεπε να κοιτάξουν το μέλλον και να «δέσουν» στην Παιανία ένα δικό τους παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Ο λόγος για τον διεθνή 17χρονο πορτιέρο, Στέφανο Καπίνο, ο οποίος την Παρασκευή επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2014.  Ο νεαρός άσος είναι αυτή την στιγμή ότι πιο ελπιδοφόρο υπάρχει στην Ελλάδα κάτω από τα δοκάρια και οι προτάσεις από το εξωτερικό έπεφταν... βροχή!

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», όμως, τον πιστεύουν και σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να τον χάσουν. Έτσι, λοιπόν, του ανανέωσαν το συμβόλαιο για την επόμενη τριετία και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο τρίτος πορτιέρο της πρώτης ομάδας μετά τους Κοτσόλη και Καρνέζη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου