Τελευταία Νέα

25/9/11

Αστέρα Τρίπολης - Ατρόμητος 0-0


Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας ανάμεσα σε Αστέρα και Ατρόμητο στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική.

Το αήττητο διατήρησε ο Ατρόμητος στην Τρίπολη φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) απέναντι στον Αστέρα που παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παρουσιάστηκε κατώτερη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς (ανύπαρκτη από την μέση και μπροστά), ωστόσο συνεχίζει χωρίς ήττα έχοντας δώσει τα 3 από τα 4 ματς μακρυά από το Περιστέρι.

Από τη μεριά του ο Αστέρας μπορεί να άλλαξε προπονητή, ωστόσο στο ντεμπούτο του Πορτογάλου Οράσιο Γκονσάλβες δεν μπόρεσε να σκοράρει επιβεβαιώνοντας το μεγάλο του επιθετικό πρόβλημα. 

Μέχρι τώρα στη λίγκα αγνοεί το τρίποντο ενώ έχει σκοράρει μόλις μία φορά και αυτή με πέναλτι.
Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 4η σερί ισοπαλία στην ιστορία των δύο ομάδων στην Α' Εθνική, ενώ συνολικά μετά από 7 συναντήσεις στην μεγάλη κατηγορία, ο Αστέρας έχει 2 νίκες, ενώ ο Ατρόμητος μόλις μία.

Όσον αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα, ίσως να ήταν και από τους πιο κακούς ποιοτικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε και δεν ακούμπησε, ενώ στην επανάληψη παιχνίδι με ενδιαφέρον είδαμε μόνο στα τελευταία λεπτά όταν ο Αστέρας πίεσε χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Πάντως ο αγώνας θα έμενε στην... ιστορία αν ο βοηθός δεν έβλεπε τον Εγκόν να σκοράρει αλά Μαραντόνα με το χέρι. Ο Μήτσιος είχε δείξει σέντρα και όπως φαντάζεστε θα μιλάγαμε για καιρό γι' αυτή την φάση. Επιπλέον να αναφέρουμε ότι ο ρέφερι έκανε κατάχρηση της κίτρινης, αφού την έδειξε 11 φορές! Μέχρι και ο Περόνε που δεν έπαιξε την είδε από τον πάγκο.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης.

Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου).

Βοηθοί: Δημήτρης Σαϊραδάρης (Μακεδονίας), Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Γκονσάλβες): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Ουσέρο, Κωστούλας, Ράγιος, Χούλι (57' Μάρτινς), Εγκόν (70' Τσαμπουρής), Μπακασέτας.

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτανς, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Νάστος, Μπάλλας, Δημούτσος (46' Μακρής), Τάτος (79' Αναστασάκος), Επστάιν, Καραγκούνης (65' Μπρίτο), Μήτρογλου.

Σκόρερ: -

Κίτρινες: 32' Κωστούλας, 34' Εγκόν, 56' Αργυρόπουλος, 61' Περόνε, 75' Μάρτινς, 76' Κουρμπέλης, 90'+2 Πιπίνης  - 17' Δημούτσος, 28' Τάτος, 78' Μπάλλας, 90' Επστάιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου