Τελευταία Νέα

24/9/11

ΑΕΛ-Άρης 1-2 (Φιλικό).


Ο Άρης επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι στο "AEL FC ARENA" της Λάρισας με 2-1 μπροστά σε 5.000 φιλάθλους.

Ο Άρης επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι στο "AEL FC ARENA" της Λάρισας με 2-1 μπροστά σε 5.000 φιλάθλους. Το σύνολο του Σάκη Τσιώλη πήρε τη νίκη με τους Παπαζαχαρία και Σολτάνι να σκοράρουν στο 41' και 59', ενώ η ΑΕΛ του Κρις Κόουλμαν να είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 49' με τον Πλιάγκα.

Μετά την λήξη του φιλικού του Σαββάτου, οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το "Κλεάνθης Βικελίδης" στις 8 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως την τελευταία στιγμή ο Τσιώλης απέκλεισε της αποστολής τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ λόγω ενοχλήσεων του στην φτέρνα ενώ εκτός αυτής έμειναν και οι Ρικάρντο Φατί και Βικτοράς Γιάκομπ λόγω ίωσης.

Όσο για την έκπληξη του Κόουλμαν είχε να κάνει με τον αποκλεισμό από την αποστολή του Πορτογάλου Λουίς Μπόα Μόρτε για να τον ξεκουράσει ενώ εκτός έμειναν και οι Ρομέου, Σαϊτιώτης, Αραμπατζής, Κολοβέτσιος, Σατραβάνης και Σεσίνια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Κόουλμαν): Μιχαηλίδης (62' Σωτηρίου), Καλί, Ααράμπ, Βενετίδης (62' Κατσιαρός), Παπαγεωργίου, Ιγκλέσιας, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Καραχάλιος, Πλιάγκας (79' Καρανίκας), Ζεκίνια.

Άρης (Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο (71' Γιαννιώτας), Παπαζαχαρίας (80' Κατίδης), Μίσελ (84' Γιαννίτσης), Σολτάνι (64' Κασναφέρης), Τόχα (75' Αγγελούδης), Καστίγιο (69' Αγτζίδης), Ντίκο, Καπετάνος (60' Βράνιες), Λαζαρίδης, Πρίττας (60' Παπαστεριανός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου