Τελευταία Νέα

5/9/11

Απορρίφτηκε η έφεση του Ηρακλή!


Η ΕΠΟ απέρριψε την έφεση για επανεξέταση του φακέλου του Ηρακλή. Οριστικά στη Football League o Γηραιός, μένει στη μεγάλη κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης!


Η προσπάθεια της ΠΑΕ Ηρακλής να επανεξεταστεί ο φάκελος του, ο οποίος αφορούσε τον υποβιβασμό του λόγω πλαστής φορολογικής ενημερότητας, έπεσε στο κενό, κάτι που σημαίνει πως οι "κυανόλευκοι" θα αγωνίζονται οριστικά στη δεύτερη κατηγορία από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, έκρινε πως το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο δεν μπορεί να λειτουργήσει ως τρίτος βαθμός δικαιοσύνης και έτσι παρέμεινε η ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως επόμενη κατηγορία.


Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής: "Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή 
της συνεδρίαση με την υπ' αριθμόν 182/5-9-2011 απόφασή της κηρύσσει απαράδεκτη την συζήτηση της υπόθεσης (της επανασυζήτησης της έφεσης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κατά της υπ΄αριθμόν 195/19-5-2011 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE), λόγω ελλείψεως δικαιοδοσίας του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (απόφαση υπ' αριθμόν 195/26-8-2011)".

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα που θα αγωνίζεται οριστικά στην Superleague και ο Ηρακλής στην Football League και έτσι την προσεχή αγωνιστική θα γίνουν έξι παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου