Τελευταία Νέα

16/10/11

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 0-0


ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι δεν ήταν πολύ καλό σε θέαμα με λίγες φάσεις από τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΣ ωστόσο να συνεχίζει την καλή του πορεία φτάνοντας στους 9 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος ο οποίος για ένα ημίχρονο αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Όμο πήγε στους οκτώ βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο να είναι λίγο καλύτερος να έχει την κατοχή της ,μπάλας, αλλά να υστερεί στην τελική προσπάθεια. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του έπαιζε με αντεπιθέσεις, χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο.

Το δεύτερο μέρος είχε λιγότερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Πανιώνιο κυρίως να αμύνεται, καθώς αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 40', ενώ ο ΠΑΣ να μην μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τις ομάδες να συμβιβάζονται με τον έναν βαθμό.

Πριν την έναρξη του αγώνα 300 παιδιά από δημοτικά σχολεία της πόλης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και σχημάτισαν έναν κύκλο στέλνοντας μήνυμα κατά της βίας.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες".

Διαιτητής/Βοηθοί: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)/ Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κούλα Χασάν (Μακεδονίας).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)/ Μπέγκος (Αργολίδας).

Συνθέσεις ομάδων:


ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Κηπουρός, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Κεϊτά (64' Μπαγκαγιόκο), Τζημόπουλος, Λίλα, Ντε Βισέντι, Γεωργίου (81' Τζάνης), Μπεσέρα (64' Ζαϊρί), Μπακαγιόκο.

Πανιώνιος (Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Όμο, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (65' Σάμαρης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ρόκας, Κούκι (91' Αυλωνίτης), Ριέρα (83' Σέμπρι).

Κίτρινες κάρτες: Γουνδουλάκης (16', Πανιώνιος), Κβιρκβέλια (54', Πανιώνιος), Τσότσαλιτς (58', Πανιώνιος), Κούκι (58', Πανιώνιος), Σιόβας (72', Πανιώνιος), Σάμαρης (87', Πανιώνιος)

Κόκκινη κάρτα: Όμο (40', Πανιώνιος).

Σκόρερ: -


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου