Τελευταία Νέα

16/10/11

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 0-0


Ο ΟΦΗ κατέβηκε στην Τούμπα διαβασμένος και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) δίχως να πιεστεί ιδιαίτερα. 

Δεν υπάρχει παιχνίδι στην Τούμπα που ο ΠΑΟΚ να ζητά άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Ιδιαίτερα όταν παίζει με μια ομάδα που μόλις ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία, το τρίποντο είναι απαραίτητο. Άλλο όμως ΟΦΗ, άλλο μια οποιαδήποτε ομάδα...

Οι Κρητικοί μπορεί να έλειψαν δύο χρόνια από την Superleague, όμως θα κουβαλούν για πάντα το τίτλο της μεγάλης ομάδα και το απέδειξαν περίτρανα στην Τούμπα. Γι'΄αυτό άλλωστε αναφερόμαστε κυρίως σ' αυτούς και όχι στον ΠΑΟΚ που απογοήτευσε τους οπαδούς του.

Ο Νίκος Αναστόπουλος λοιπόν, παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, φάνηκε πως είχε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και οδήγησε την ομάδα του στο να κατακτήσει το βαθμό της ισοπαλίας, με τον οποίο λίγες ομάδες φεύγουν από την Τούμπα.

Οι Κρητικοί κέρδισαν το παιχνίδι στην τακτική κάτι που οφείλεται στον Έλληνα προπονητή τους, αλλά και στην θέληση που έδειξαν. Στο πρώτο μέρος άντεξαν το ασφυκτικό πρέσινγκ του ΠΑΟΚ και με τον Κάρολ σ' εξαιρετική κατάσταση κράτησαν το μηδέν, ενώ στην επανάληψη "υπνώτισαν" τους γηπεδούχους και δίχως να πιεστούν ιδιαίτερα πήραν την ισοπαλία.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς μπορούν να τα βάλουν με τη τύχη τους και τον Κάρολ στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και το άγχος τους στέρησε το καθαρό μυαλό και κατά συνέπεια τη νίκη.

Αυτή ήταν η πρώτη γκέλα για τον ΠΑΟΚ εντός έδρας μετά από 9 ματς, ενώ για πρώτη φορά οι δύο ομάδες δεν πέτυχαν γκολ στη φετινή Superleague. Επίσης, μετά από 44 παιχνίδια τελείωσε ματς στην Τούμπα δίχως να σκοράρει καμία ομάδα.

Όσο για φέτος, ο Δικέφαλος πήρε την πρώτη του ισοπαλία (έχει 3 νίκες και 2 ήττες) και μένει πλέον αρκετά πίσω από τη βαθμολογία, αφού μετρά 9 βαθμούς δίχως να χρωστά κανένα ματς, ενώ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν 2 ματς λιγότερα με 10 βαθμούς.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα, αφού σε 4 παιχνίδια, μετρά μόλις μια ήττα, 2 νίκες και μια ισοπαλία πλέον. Πέντε βαθμοί είναι μια καλή αρχή για τους Κρητικούς με βάση και τα ματς που έχουν δώσει.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Τούμπα.

Διαιτητές: Σ. Τριτσώνης.

Βοηθοί: Ν. Γεωργαράκος, Α. Καρατζίκας.


Συνθέσεις ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Ετο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης (34' Αρίας), Ιβιτς (78' Γιάννου), Σαλπιγγίδης (72' Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπόντορ (65' Σουμπίνιο), Βερόν (67' Ρόβας), Κάλαιτζίτς, Παπουλής, Σίσιτς (87' Σόουζα), Μάντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου