Τελευταία Νέα

28/10/11

ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 1-1 (Φιλικό).


Εκμεταλλευόμενοι το ρεπό τους Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό ματς ήρθαν 1-1 στο ΕΑΚ. Γκολ και δοκάρι ο Μαρτίν στο ντεμπούτο του με τους "Φαίακες".

Τα φλας της δημοσιότητας τράβηξε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Χουάν Μαρτίν στην φιλική αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το τελικό 1-1 στο νησί των Φαιάκων οφείλεται στο γκολ που σημείωσε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου που είχε και δοκάρι.
Συγκεκριμένα, ο "Άγιαξ της Ηπείρου" άνοιξε το σκορ στο 3', όταν ο Μπεσέρα έπιασε την κεφαλιά από τη σέντρα του Ζαϊρί και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γκαλίνοβιτς.

Την σκυτάλη των πρωταγωνιστών ανέλαβε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, Χουάν Μαρτίν, ο οποίος στην πρώτη επαφή του με την έστειλε με κεφαλιά στην συμβολή των δοκών της εστίας της ηπειρώτικης ομάδας.

Αυτό που δεν μπόρεσε με την πρώτη φάση το σημείωσε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν στο 60΄έγινε αποδέκτης της μπάλας από τη σέντρα του Χαμπλ και με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 1-1, με τους δύο τεχνικούς να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Συνθέσεις ομάδων:

Kέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς (46΄ Αναστασόπουλος), Σακελλαρίου (46΄ Κοντοδήμος), Βενέτης (65΄ Βέντσελ), Γραμμόζης (76΄ Γιάντσης), Αγρίτης (46΄ Λόβιν), Μαϊστόροβιτς (82΄ Ζιάμπαρης), Χαμπλ (82΄ Παρασκευαΐδης), Όσμαν (79΄ Ηλιάδης), Μαζνόφ (46΄ Μαρτίν), Γκουστάβο, Ιωάννου (65΄ Μπάρκογλου).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός (46΄ Ταμπάσης), Λίλα, Κώτσιος, Τζημόπουλος (62΄ Κυριάκος), Κεϊτά (83΄ Τσάνης), Μπεσέρα (62΄ Σκούφαλης), Γεωργίου (62΄ Ανδράλας), Μπουζίντ (62΄ Τζάνης), Οικονόμου, Ζαϊρί (62΄ Βίλα), Μπαγκαγιόκο (62΄ Κουέβας).   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου