Τελευταία Νέα

30/10/11

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-3


Εκπληκτικός ο Παναθηναϊκός απέδρασε από την Τούμπα κερδίζοντας 3-1 χάρη σε δύο φάουλ "ποίημα" των Κλέιτον, Λέτο. 

Με δύο φάουλ των Κλέιτον (33') και Λέτο (70') και ένα γκολ του Κουίνσι (56') ο εξαιρετικός Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και παρέμεινε στην κορυφή.

Με "χορευτικά" πανηγύριζαν οι "πράσινοι" τα γκολ ενώ αποδοκιμάστηκαν οι γηπεδούχοι που μείωσαν στο σκορ με τον Βιεϊρίνια στο 85' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Αήττητος συνεχίζει την πορεία του στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός που μετά την Κέρκυρα και Ξάνθη πέρασε και από την Τούμπα με νίκη μένοντας στην κορυφή της Σούπερ Λίγκα. Το συγκρότημα του Ζεσουάλδο Φερέιρα με πολύ έξυπνη τακτική αλλά και εξαιρετικό παιχνίδι νίκησε με 3-1.

Κλέιτον και Λέτο με δύο αριστουργηματικά χτυπήματα φάουλ στο 33' και στο 70' και ένα γκολ του εξαιρετικού και πάλι Κουίνσι, το "τριφύλλι" εκμεταλλεύθηκε την κούραση αλλά και την κακή μέρα των γηπεδούχων και επικράτησε δίκαια. Το μόνο που κατάφερε ο "Δικέφαλος του Βορρά" ήταν να μειώσει στο 85'  με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βιεϊρίνια που ήταν η "μόνη πηγή κινδύνου" για τον Καπίνο.

Τα στοιχεία του αγώνα:



Γήπεδο: Τούμπας.

Διαιτητές/ Βοηθοί διαιτητή: Κουκουλάκης Μιχαήλ (Ηρακλείου) / Καρσιώτης Μιχαήλ (Κορινθίας), Τρύφων Πέτρος (Δράμας).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Δασκαλόπουλος Γεώργιος (Κορινθίας) / Τεροβίτσας Βασίλειος (Αιτωλ/νιας).


Συνθέσεις ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Ετό, Κοντρέρας (46' Τσιρίλο), Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Λάζαρ, Αρίας (58' Σπαντάσιο), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου (61' Γιάννου).

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Μαρίνος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (74' Βιτόλο), Σιμάο, Ζέκα (90'+4' Μαυρίας), Κουίνσι, Λέτο, Κλέιτον (76' Τοτσέ).

Σκόρερ: 33' Κλέιτον, 56' Κουίνσι, 70' Λέτο, 85' πεν. Βιεϊρίνια.

Κίτρινες: Έτο, Φωτάκης / Ζέκα, Σιμάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου