Τελευταία Νέα

29/10/11

Ατρόμητος-Πανιώνιος 2-1


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Αναστάσακο που πέτυχε δύο γκολ ,ο Ατρόμητος νίκησε τον Πανιώνιο με 2-1 στο Περιστέρι. 

Ο Ατρόμητος πέτυχε την 4η του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1 στο Περιστέρι του Πανιωνίου και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μια νίκη που ήρθε χάρη στη "χρυσή αλλαγή" που ακούει στο όνομα Ηλίας Αναστασάκος, με τον Έλληνα επιθετικό να σημειώνει 2 γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και να μετατρέπει το 0-1 σε 2-1 υπέρ της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Σίγουρα το πρώτο ημίχρονο δεν προδιέθετε το.. ξέσπασμα του δευτέρου μέρους. Το ματς ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία στο 6ο λεπτό του Μήτρογλου, με τον Έλληνα επιθετικό να μην μπορεί να νικήσει τον Ελευθερόπουλο, και κάπου εκεί... τελείωσαν οι μεγάλες φάσεις για το πρώτο μέρος.

Η ανιαρότητα έπαψε να υπάρχει στην επανάληψη, όταν το γκολ του Σκέμπρι στο 57' έβαλε μπροστά τον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Δώνης έκανε την κίνηση "ματ' όπως αποδείχθηκε, ρίχνοντας αμέσως στο παιχνίδι τον Ηλία Αναστάσακο, και ο Έλληνας φορ τον δικαίωσε άμεσα σκοράροντας 2 φορές μέσα σε 4 λεπτά και γυρνώντας ανάποδα των αγώνα!

Έκτοτε ο Ατρόμητος πήρε τον έλεγχο και κράτησε το 2-1 παίρνοντας στην τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα σε 8 παιχνίδια, ενώ ακόμα αγνοεί την ήττα. Από την άλλη ο Πανιώνιος δεν έχει κερδίσει από τις 24 Σεπτεμβρίου, δηλαδή για πάνω από ένα μήνα.

Στοιχεία αγώνα :

Γήπεδο: Περιστερίου.

Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου).

Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Καρατζίκας (Αθηνών).

4ος: Γιάχος (Χίου).

Παρατηρητής: Μπέρσης (Ακραδίας).


Συνθέσεις ομάδων:
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν (77' Δημούτσος), Μπρίτο (82' Μπάλλας), Μήτρογλου, Καραγκούνης (60' Αναστασάκος).
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Σκέμπρι, Κούκι, Σάμαρης (69' Κολοβός), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ρόκας (79' Μιλοβάνοβιτς).

Σκόρερ: 60', 64' Αναστασάκος - 57' Σκέμπρι.

Κίτρινες: Αναστασάκος/Κβιρκβέλια, Σκέμπρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου