Τελευταία Νέα

23/10/11

ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-1


Με τον Βαγγέλη Μάντζιο οδηγό (2 γκολ), ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 3-1 της ΑΕΚ και έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητο.

Σε ένα ματς που είχε πολλές και καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και αποζημίωσε όσους βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ πήρε το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην ΑΕΚ, με τους παίκτες του να αποδεικνύονται πολύ πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια σε σύγκριση με τους ομολόγους τους της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 1-0 με τον Μάντζιο (12') και έκανε γρήγορα το 2-0 στην επανάληψη με τον Σουμπίνιο (49'), η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 με τον Μπέλεκ (60') και άσκησε πίεση για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως ο τελευταίος λόγος στο ματς άνηκε και πάλι στους Κρητικούς που καθάρισαν τη μπουγάδα και πάλι με τον Βαγγέλη Μάντζιο (αυτά ήταν τα δύο πρώτα γκολ στο πρωτάθλημα για τον MVP του αγώνα).

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΟΦΗ έμεινε για τρίτο συνεχόμενο ματς αήττητος και διατήρησε και το εντός έδρας αήττητο (2 νίκες-1 ισοπαλία), ενώ στον αντίποδα η Ένωση γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα που την αφήνει στο -3 από την κορυφή (και με ματς παραπάνω σε σύγκριση με τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κρητικοί πέτυχαν μόλις την 2η νίκη τους στα 13 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Κρήτη, και την πρώτη μετά τις 3 Νοεμβρίου 2002 (1-0).

Στοιχεία αγώνα:


Γήπεδο: "Θόδωρος Βαρδινογιάννης".

Διαιτητής/Βοηθοί: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτ/νίας) / Δημήτρης Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτ/νίας)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) / Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφ/νίας-Ιθάκης).

Συνθέσεις ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλατζιτς, Μπόντορ (73' Χόρντι Λόπεθ), Γεωργίου, Παπουλής, Σίσιτς (63' Χόρχε Λόπεθ), Σουμπίνιο (84' Καμπάνταης)

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος (46' Γκερέιρο), Σιαλμάς (46' Μπέλεκ), Καράμπελας, Βάργκας (84' Γκέντσογλου), Λυμπερόπουλος.

Γκολ: 12', 81' Μάντζιος, 49' Σουμπίνιο / 60' Μπέλεκ.

Κίτρινες κάρτες: 14' Μπουλούτ, 24' Γεωργίου, 38' Κάρολ, 45+3' Σίσιτς / 38' Βάργκας, 81' Δέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου