Τελευταία Νέα

1/10/11

Παναθηναϊκός: Η επίσημη πρόταση του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ!


Στα χέρια των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν βρίσκεται μόνο το επίσημο πληρεξούσιο του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ προς τον Παναγιώτη Πετρόπουλο, αλλά και η επίσημη πρόταση που κατέθεσε ο σαουδάραβας.

Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Goal, αυτή η πρόταση περιλαμβάνει τρεις βασικούς άξονες, οι οποίοι είναι οι εξής:


1. Ο Πρίγκιπας είναι διατεθειμένος να επενδύσει το ποσό των 20 εκατομμυρίων άμεσα στην ομάδα. Ταυτόχρονα το καλοκαίρι θα δαπανήσει  το ποσό των 50 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας και άλλα 150 εκατ. ευρώ για την ανέγερση του νέου γηπέδου.


2. Ο Πρίγκιπας προτείνει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη να πληρώνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενοίκιο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας για 2 χρόνια, μέχρι να κατασκευαστεί το νέο προπονητικό κέντρο.


3. Ολες οι θυγατρικές ΠΑΕ προβλέπεται να περάσουν στην κατοχή του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, ενώ για το θέμα της ΓΗΠΕΛ και του γηπέδου στον Βοτανικό ζητά από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να εξεταστούν από το νομικό τμήμα της πλευράς του πρίγκιπα όλες οι συμβάσεις της ΓΗΠΕΛ. Ανάλογα με τα αποτελέσματα να συναποφασίσουν τους όρους μεταβίβασης. Αν εκτιμηθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τον Βοτανικό, τότε θα προχωρήσει στην ανέγερση του γηπέδου στη συγκεκριμένη περιοχή, διαφορετικά θα εξεταστούν εναλλακτικές λύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου