Τελευταία Νέα

1/11/11

Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ολυμπιακός 1-0


Η ήττα ήταν πολύ φτηνή για τον Ολυμπιακό που έχασε 1-0 από την Μπορούσια επειδή  κοιμήθηκε στα εφτά πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν να έχουν διαφορετική τύχη αν ο Ρώσος διαιτητής έδινε το πέναλτι που έκανε ο Χούμελς λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου(43').

Με τον Ολυμπιακό να έχει μείνει στο ξενοδοχείο του στο πρώτο επτάλεπτο του ματς, μια βολίδα του Γκρόσκοϊτς έφτανε και περίσσευε να κρίνει το παιχνίδι στο "Βεστφάλεν". Οι "ερυθρόλευκοι" έπεσαν άδοξα, γιατί δεν μπήκαν συγκεντρωμένοι. Κι αυτό τους στοίχισε την ήττα που τους φέρνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του ομίλου τους.

Όταν συνήλθαν οι Πρωταθλητές Ελλάδας, η Μπορούσια είχε το πάνω χέρι, επαναπαύθηκε σε αυτό το 1-0 και το κράτησε ως το τέλος. Θα μπορούσαν να έχουν διαφορετική τύχη αν ο Ρώσος διαιτητής έδινε το πέναλτι που έκανε ο Χούμελς λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.



Τα στοιχεία του αγώνα:


Γήπεδο: Βεστφάλεν.

Διαιτητής: Βλάντισλαβ Μπεζμπορόντοβ (Ρωσία).

Συνθέσεις ομάδων:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Κλοπ) Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Κελ, Λάιτνερ (85' Σαντάνα), Γκρόσκροϊτς, Γκέτσε (67 Καγκάβα), Πέρισιτς (76' Μπλαστσικόβσκι), Λεβαντόβσκι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  (Βαλβέρδε): Μέγκερι, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο (67' Αμπντούν), Ορμπάιθ, Φέισα (56' Μακούν), Χολέμπας, Μιραλάς, Ιμπαγάσα (79' Πάντελιτς), Τζεμπούρ

Σκόρερ: 7'  Γκρόσκροϊτς.

Κίτρινες κάρτες:  Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ - Πέρισιτς.

Στατιστικά αγώνα:



1Γκολ0
6Τελικές προσπάθειες9
3Σουτ προς την εστία2
3Σουτ εκτός εστίας7
2Κόρνερ5
1Οφσάιντ3
1Κίτρινες κάρτες3
17Φάουλ19

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου