Τελευταία Νέα

18/11/11

Θέλει Εθνική Ελλάδας ο Λεονάρντο!

                  Leonardo Pereirar Leonardo Pereirar of AEK Athens celebrates after scoring his team's first goal during the pre-season friendly match between Sydney FC and AEK Athens FC at the Sydney Football Stadium on July 25, 2010 in Sydney, Australia.


Ο Λεονάρντο θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδας και περιμένει από τον Φερνάντο Σάντος να του... χτυπήσει την πόρτα και να του κάνει την πρόταση.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Εθνική Ελλάδας και οι αλλοδαποί που θέλουν να παίξουν σε αυτή είναι στην επικαιρότητα. Η αρχή έγινε με τον Χολέμπας που έγινε Χολέβας, ενώ το θέμα του Βιεϊρίνια είναι ακόμα ανοιχτό για τη γαλανόλευκη.

Σειρά παίρνει ο Λεονάρντο, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί με το εθνόσημο σε συνέντευξη στο "Βήμα της Κυριακής". Ο Βραζιλιάνος που είναι σε εξαιρετική κατάσταση έχει παρακολουθήσει τις δύο προηγούμενες περιπτώσεις (Χολέμπας, Βιεϊρίνια) και στη συνέντευξη που προαναφέραμε τονίζει πως θα περιμένει τον Σάντος και την Εθνική.


Ο "Λεό" βρίσκεται ήδη 7 χρόνια στην Ελλάδα και επιθυμεί να αγωνιστεί στην ομάδα που φτιάχνει ο Πορτογάλος τεχνικός για το EURO, ενώ αναμένεται να κινήσει τις διαδικασίες για την ελληνοποίηση του.

Το... πρόβλημα της Ελλάδας στα ακραία χαφ είναι δεδομένο και ο αριστεροπόδαρος Λεονάρντο θα είναι μία πολύ καλή προσθήκη, ειδικά σε μία χρονιά που δείχνει να είναι η καλύτερη της καριέρας του.

Ο ίδιος θα περιμένει την κίνηση της ΕΠΟ αφού από την πλευρά του είναι δεδομένο πως θέλει ν αγωνιστεί με τα γαλανόλευκα όπως ξεκαθαρίζει μάλιστα σε συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στο "Βήμα της Κυριακής".

Βίντεο με τον Λεονάρντο:

                     

                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου