Τελευταία Νέα

20/11/11

Δόξα Δράμας-Πανιώνιος 0-0

                                  

Σε ένα ματς που προσέφερε ελάχιστες συγκινήσεις, Δόξα και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 στο "Καυτανζόγλειο", στην επιστροφή των Δραμινών στα μεγάλα σαλόνια μετά από 16 χρόνια απουσίας.


Πετυχημένο θα πρέπει να θεωρείται το ντεμπούτο της Δόξας Δράμας στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 1995, με την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη να μένει στο 0-0 με τον Πανιώνιο και να πανηγυρίζει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έμεινε για έκτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες και 4 ήττες σε αυτό το διάστημα), και συνεχίζει να φλερτάρει επικίνδυνα με τη γραμμή του υποβιβασμού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς αυτό θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα ακόμα και από τους φίλους των δύο ομάδων, με τις φάσεις στις δύο εστίες να είναι λιγοστές και τους γκολκίπερ να έχουν ένα σχετικά ξεκούραστο απόγευμα.

Έλλειψη φαντασίας και εμπνεύσεων χαρακτήριζε αμφότερους τους αντιπάλους, με τη νεοφώτιστη Δόξα να παρουσιάζεται σφιγμένη στο πρώτο της παιχνίδι στην κατηγορία και να δείχνει ικανοποιημένη με τον έναν βαθμό.

Στοιχεία αγώνα:


Γήπεδο: "Καυτανζόγλειο".

Διαιτητής: Σπυρίδων Σελίμος (Λακωνίας).

Βοηθοί: Δημήτριος Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών).

4ος διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών).

Παρατηρητής: Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας).

Συνθέσεις ομάδων:

Δόξα Δράμας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σέρεμετ, Στεργιανός (71' Πιτσόκος), Μπριλλάκης, Βέρτζος, Κανακούδης, Τριποτσέρης, Λεάντρο, Ψυχογυιός, Σοϊλέδης (90' Κατσικογιάννης), Βάντερσον, Λίμα (78' Τοπούζης).

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Όμο (8' Αναστασόπουλος), Σάμαρης (71' Μιλοβάνοβιτς), Σκέμπρι, Κουμόρτζι, Πετκάκης, Γουνδουλάκης (88' Κολοβός), Κούτσι.

Κίτρινες: Βάντερσον (55'), Λεάντρο (85') / Κουμορτζί (27'), Αναστασόπουλος (41'), Τσότσαλιτς (90+2').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου