Τελευταία Νέα

28/12/11

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 0-1


Ο Λεβαδειακός "έκλεψε" τη νίκη από τον ΟΦΗ με γκολ λίγο πριν την λήξη του αγώνα. "Χρυσός" σκόρερ ο Βασιλείου, έχασε πέναλτι ο ΟΦΗ.

Πολύτιμο "τρίποντο" πήρε ο Λεβαδειακός απέναντι στον ΟΦΗ. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου με σωστή τακτική και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις, πήρε τη νίκη λίγο πριν την λήξη του αγώνα με σκόρερ τον Βασιλείου.

Το αποτέλεσμα αποτελεί ψυχολογική και βαθμολογική τόνωση για τη νεοφώτιστη ομάδα στην Σούπερλίγκα. Ο ΟΦΗ πλήρωσε την φλυαρία του και την αδράνεια στα τελευταία λεπτά, πιστεύοντας ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα χτυπήσουν το παιχνίδι και θα αρκεστούν στην ισοπαλία.

Ο Λεβαδειακός δεν κλείστηκε και προσπάθησε να φανεί απειλητικός. Φρόντισε να εκμεταλλευτεί την μέτρια αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων, που έκαναν κάποιες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά αλλά τίποτα περισσότερο από εκεί και πέρα.

Οι Κρήτες προσπαθούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα αλλά η σωστή αμυντική διάταξη των παικτών του Γιώργου Παράσχου, αποτελούσε απαγορευτικό για τους αντίστοιχους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου.

Η απόφαση του Σταύρου Τριτσώνη να υποδείξει πέναλτι σε ανατροπή του Καμπάνταη από τον Τόμας, μετά από συνεννόηση με τον επόπτη, κρίνεται λανθασμένη. Ο Λεβαδειακός... δικαιώθηκε, καθώς ο Κυριακίδης απέκρουσε το πέναλτι του Κάλαϊτζιτς.

Η αστοχία του Κάλαϊτζιτς ήταν ενδεικτικό της ψυχολογίας των παικτών του ΟΦΗ, χάνοντας την καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του να ανοίξει το σκορ. Αυτό που δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι το πέτυχε ο Λεβαδειακός.

Με σωστό πρέσινγκ ο Κουτσόπουλος έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, με κάθετη πάσα βρήκε τον Βασιλείου, ο οποίος χωρίς αργοπορία άνοιξε το σκορ. Λίγο αργότερα ο νεαρός παίκτης του Λεβαδειακού έγινε αλλαγή κερδίζοντας τα συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του.


Τα στοιχεία του αγώνα :



Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Διαιτητής: Τριτσώνης Σταύρος (Αθηνών).

Βοηθοί: Καρσιώτης Μιχαήλ (Κορινθίας), Σωτηρόπουλος Χρήστος (Αχαϊας).

4ος Διαιτητής: Κομίνης Γεώργιος (Θεσπρωτίας).

Παρατηρητής: Μαζαράκης Γεράσιμος (Κεφ/νίας-Ιθάκης).

Συνθέσεις ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Βερόν, Ουκάρ946' Σουμπίνιο), Κάλαιτζιτς, Καμπάνταης(68' Μάντζιος), Σίσιτς, Λόπεθ(77' Μπούρμπος)

Λεβαδειακός(Γιώργος Παράσχος): Kυριακίδης, Λισγάρας, Τομάς, Κουτσόπουλος, Μουλόπουλος, Κοιλιάρας(82' Γκριμπτς), Ζησόπουλος, Μελισσάς, Κόρμπος, Ζουρούδης, Βασιλείου(90' Μαχαίρας)

Κίτρινες κάρτες: Κάλαιτζιτς, Σίσιτς, Γεωργίου, Βασιλείου, Μελισσά, Κουτσόπουλος, Μπούρμπος, Κυριακίδης, Γαλανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου