Τελευταία Νέα

11/12/11

Άστέρας Τρίπολης - Άρης 1-0


Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 τον Άρη με γκολ του Ουσέρο και διατήρησε το εντός έδρας αήττητό του στο φετινό πρωτάθλημα. 

Μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ο Άρης ήταν το τρίτο "θύμα" του Αστέρα στην Τρίπολη, με τους Αρκάδες να επικρατούν με 1-0 των Θεσσαλονικέων για τη 13η αγωνιστική της Superleague και να παραμένουν αήττητοι εντός έδρας με απολογισμό 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Αστέρα να έχει ωστόσο τη "μερίδα του λέοντος" και να παίρνει το χρυσό τρίποντο με κεφαλιά του Ουσέρο στο 31ο λεπτό.

Στον αντίποδα, ο Άρης δεν μπόρεσε να πάρει δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα μετά τη σπουδαία νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους "κίτρινους" να έχουν μόνο δύο νίκες στο πρωτάθλημα και να αναζητούν ακόμα σταθερότητα στην απόδοσή τους.

Τα στοιχεία του αγώνα :

Γήπεδο: Τρίπολης.

Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών).

Βοηθοί: Δημήτριος Μπιτσίδης (Θράκης), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου).

4ος διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης (Ρεθύμνου).

Παρατηρητής: Δημήτριος Γκρούτσης (Κορινθίας).

Συνθέσεις ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Κωστούλας, Πιπίνης, Μπρέσκα (82' Άλβαρες), Χουανίτο, Μάρτινς(46' Αρσενίεβιτς), Χούλι (67' Φορμίκα), Ουσέρο, Περόνε.

Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Παπαστεριανός (46' Νέτο), Μίσελ, Σανκαρέ (56' Λαζαρίδης), Ντίκο, Τόχα, Ουμπίδες, Φατί, Γιαννιώτας (46' Ιάκομπ), Τσέζαρεκ, Σολτάνι.

Σκόρερ: Ουσέρο (31').

Κίτρινες κάρτες: Αρσενίεβιτς (71'), Φορμίκα (74'), Χακόμπο (μετά το τέλος του ματς) / Ιάκομπ (49'), Σολτάνι (86').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου