Τελευταία Νέα

15/12/11

ΠΑΟΚ-Ρουμπίν Καζάν 1-1


Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος μετά το ισόπαλο 1-1 με την Ρουμπίν Καζάν στην Τούμπα. Στους "32" πέρασαν και οι Ρώσοι που έπαιζαν από το 13' με παίκτη λιγότερο.

"Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα". Αυτή ακριβώς η ατάκα μπορεί να περιγράψει πλήρως τα συναισθήματα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το ισόπαλο 1-1 με την Ρουμπίν Καζάν στην Τούμπα.

Και αυτό γιατί ο Δικέφαλος κατέκτησε την πρώτη θέση του Α' ομίλου και θα είναι αύριο (16/12, 14:00) στους ισχυρούς της κλήρωσης με την ρεβάνς στην Τούμπα, την ώρα που η Ρουμπίν προκρίθηκε και αυτή στους "32" του Europa League.

Χαρακτηριστικό είναι πώς μπορεί ο ΠΑΟΚ να προηγήθηκε μόλις στο 15' με πέναλτι του Βιεϊρίνια, με τους Ρώσους να μένουν με 10 παίκτες, ωστόσο λίγες ήταν οι στιγμές που έδειξε διάθεση να "καθαρίσει" το ματς.

Ειδικά μετά το 60' (και με την Ρουμπίν από το 48' να έχει ισοφαρίσει με τον Βαλντές), η μπίλια έδειχνε να κάθεται στο 1-1, όπως και έγινε.

Τα στοιχεία του αγώνα :

Γήπεδο: Τούμπας.

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορζάτο.

Συνθέσεις ομάδων:

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Γλύκος, Έτο, Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Αρίας (83' Λάζαρ), Ίβιτς (80' Φωτάκης), Γεωργιάδης (73' Σαλπιγγίδης), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Ρουμπίν Καζάν (Μπερντίεβ): Ριζίκοφ, Ανσάλντι, Μάρτινς (61' Μπιστρόφ), Νέμοφ, Νομπόα, Βαλντέζ (89' Ντιαντιούν), Καλέσιν (14' Αρλάουσκις), Μπογκέτι, Καραντενίζ, Νάτσο, Σαρόνοφ.

Σκόρερ: 15' (πεν.) Βιεϊρίνια - 48' Βαλντές.

Κίτρινες: 10' Λίνο.

Κόκκινες: 13' Ριζίκοφ.

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου