Τελευταία Νέα

19/11/11

Κέρκυρα-Εργοτέλης 2-1

                                   

Με πρωταγωνιστή τον Ιωάννου η Κέρκυρα έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1 κόντρα στον Εργοτέλη.

Το ντεμπούτο του Χάβι Γκράθια στον πάγκο της Κέρκυρας αποδείχθηκε και γούρικο καθώς οι Φαίακες έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 8 αγώνες επικρατώντας με 2-1 του Εργοτέλη.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Ηλίας Ιωάννου που κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 1-1 (35'), ενώ ήταν και στην φάση που ο Σασιασβίλι έβαλε αυτογκόλ γράφοντας το τελικό σκορ (55').


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Κατσικοκέρη (9'), έχουν τρομερά παράπονα από τον Κωνσταντινέα για το πέναλτι που υπέδειξε, ωστόσο "προδόθηκαν" από την αποβολή του Τζούνιορ στο 44' που τους άφησε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο.

Η Κέρκυρα χάρη στο πρώτο της "τρίποντο" ανέβηκε στους 5 βαθμούς, ενώ ο Εργοτέλης- που έμεινε στους 9 πόντους- αγνοεί ακόμα τη νίκη μακρυά από το Παγκρήτιο.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας.

Διαιτητής: Πέτρος Κωσταντινέας.

Βοηθοί: Τρύφων, Σταματόγλου.

Συνθέσεις ομάδων:

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Βενέτης, Καλατζής (72' Γιάντσης), Αγρίτης (88' Γραμμόζης), Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Ιωάννου (84' Λόβιν).

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Κατσικοκέρης (78' Κουτσιανικούλης), Ζούνιορ, Μπέτο, Φραγκουλάκης (69' Χρυσοφάκης), Σαρρής, Λεάλ (62' Μπούντιμιρ) , Σασιασβίλι.

Σκόρερ: 35' (πεν.) Ιωάννου, 55' (αυτ.) Σασιασβίλι - 9' Κατσικοκέρης.

Κίτρινες: 75' Γκαλίνοβιτς, 77' Γιάντσης, 79' Κοντοδήμος - 34' Χίμπλινγκερ, 39' Φραγκουλάκης, 53' Μπέτο, 83' Σαρρής.

Κόκκινη: 43' Ζούνιορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου