Τελευταία Νέα

29/11/11

Γκρόνινγκεν - Άρης 51-58

                            Γκρόνινγκεν - Άρης 51-58

Ο Άρης σημείωσε την δεύτερη νίκη του Eurocup, αυτή την φορά απέναντι απέναντι στην Γκρόνινγκεν με 51-58.

Την δεύτερη νίκη του στην πρώτη φάση του Eurocup σημείωσε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας της Γκρόνινγκεν με 51-58.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση, όμως κατάφεραν να φτάσουν στο τέλος στο θετικό αποτέλεσμα.


Από τον Άρη, ο Σαμ Μάλντροου σημείωσε 14 πόντους, ενώ ο Δημήτρης Βεργίνης είχε 11 σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο χαμηλό σκορ. Για την Γκρόνινγκεν ο Ντουρισό πέτυχε 19 πόντους, αλλά η δική του προσπάθεια δεν αρκούσε για να δώσει στους Ολλανδούς τη νίκη.

Ο αγώνας:

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, η Γκρόνινγκεν κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, καθώς εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των παικτών του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Με αυτόν τον τρόπο το πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με 7-3, έπειτα από καλάθι του Μάλντροου για τον Άρη.

Στη συνέχεια, όμως οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό και παρότι δεν έβρισκαν τον τρόπο να πετύχουν εύκολα καλάθια, ισοφάρισαν με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (9-9), ύστερα από όμορφη προσπάθεια του Δημήτρη Βεργίνη.

Πέρασε μπροστά...

Ο Άρης μάλιστα κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με 9-11 με τον Μαυραειδή και να ξεφύγει με 11-15 χάρη σε δύο πόντους του Κερούς. Παρόλα αυτά, η Γκρόνινγκεν θα πιέσει και θα καταφέρει να πλησιάσει τους φιλοξενούμενους, κλείνοντας το ημίχρονο με 20-22.

Στην τρίτη περίοδο, ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Γκρόνινγκεν και βρέθηκε στο +12 (29-41) με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, βάζοντας τις βάσεις της νίκης, από την στιγμή που οι Ολλανδοί αντιμετώπιζαν ιδιαίτερες δυσκολίες στο σκοράρισμα.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα και παρά την πίεση των γηπεδούχων, οι οποίοι προσπάθησαν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα με 51-58.

Τα δεκάλεπτα: 9-9, 20-22, 29-41, 51-58.

Γκρόνινγκεν (Σαλέμ): Γουέσμπι, Ντε Ρανταμί 10, Ντουρισό 19(2), Τέβκενς, Βαν Σάικ, Μπελ 9(2), ΜακΚλέρι 2, Γουάτ 5, Ντεφαρές 6, Βουρν.

Άρης (Αλεξανδρής): Μαυραειδής 8(1), Κερούς 4, Τζέιμς 1, Τσαϊρέλης 4, Ντέιβις 7, Κρούσιτς, Μπόγρης 6, Μάλντροου 14, Τσαλδάρης 3(1), Βεργίνης 11(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου