Τελευταία Νέα

14/1/12

ΑΕΚ - Ξάνθη 1-1


Σε ένα καλό ματς από άποψη διάθεσης και πάθους, η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη με την Ξάνθη, 1-1 και πέταξε ακόμα δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της. 

Οι δύο ομάδες είχαν διάθεση και πάθος μέσα στο γήπεδο και αυτό φάνηκε από τις πολλές ευκαιρίες που στο σύνολο ξεπερνάνε τις 15 και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ είχε μεγάλο πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπόρεσε να πάρει και τη νίκη.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Ουζουνίδη, συνέχισε το αήττητο σερί της, με πολύ καλή απόδοση που στέφθηκε με ένα χρυσό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να πετύχει τους στόχους της.

Τα στοιχεία του αγώνα :

Γήπεδο: ΟΑΚΑ.

Διαιτητές: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) / Σαραϊδάρης (Μακεδονίας) - Δημητριάδης (Μακεδονίας).

4ος Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας).

Συνθέσεις ομάδων:

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραμπατζής, Καράμπελας (Αργυρίου 72'), Κοντοές, Κάλα, Μανωλάς, Καφές, Γεωργέας, Κλωναρίδης (Λυμπερόπουλος 46'), Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ (Μπερνς 79').

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιάνι, Μπέρος, Βάλλας, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Φλίσκας, Ντάνι, Βλαχοδήμος (Μάνταλος 58'), Πόι, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι (Σταθάκη 90+).

Σκόρερ: Μαρκόφσκι 30' (0-1), Λεονάρντο πεν 45+(1-1).

Κίτρινες κάρτες: Ντάνι 28', Κάρλος 28', Λεονάρντο 31', Κάλα 48', Λυμπερόπουλος 71', Μάνταλος 81', Βάλλας 88', Γεωργέας 91'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου