Τελευταία Νέα

25/1/12

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-2 (Κύπέλλο Ελλάδος 8)


Με απίστευτη ανατροπή ο Ατρόμητος επικράτησε μέσα στην Τούμπα με 2-1 στην παράταση επί του ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. 

Ένας συγκλονιστικός Ατρόμητος έβαλε πλώρη για τον δεύτερο του σερί τελικό Κυπέλλου Ελλάδας αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1 στην παράταση. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη βρέθηκαν να χάνουν στο 28' (πέναλτι Λίνο) ωστόσο ακριβώς στο 90' έφεραν το ματς στα ίσα με τον Φυτανίδη και στο ...7ο δευτερόλεπτο(!) της παράτασης έφτασαν στο τελικό 2-1 με τον Μπρίτο.

Πλέον οι Περιστεριώτες για να ξαναβρεθούν στον Ολυμπιακό Στάδιο και στον τελικό καλούνται να αποκλείσουν σε διπλούς αγώνες το νικητή της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα.

Τα στοιχεία αγώνα :

Γήπεδο: Τούμπας.

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Βοηθοί: Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών), Σπυρίδων Γουργιώτης (Φθιώτιδας).

Τέταρτος: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών).

Οι συνθέσεις ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λάσλο Μπόλονι): Γλύκος, Λίνο, Έτο (40' Σνάουτσνερ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λάζαρ (84' Ίβιτς), Γκαρσία, Φωτάκης (46' Μπαλάφας), Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης (62' Μήτρογλου), Τόμας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Καραμάνος (73' Τάτος), Δημούτσος (84' Μπρίτο), Επστάιν, Καραγκούνης, Αναστασάκος.

Σκόρερ: 28' πεν. Λίνο - 90' Φυτανίδης, 91' Μπρίτο.

Κίτρινες: 32' Φωτάκης, 57' Λαζάρ, 88' Γλύκος - 27' Τόμας, 86' Σφακιανάκης, 90' Επστάιν, 111' Kαραγκούνης, 112' Σκόνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου