Τελευταία Νέα

11/1/12

ΠΑΟΚ : Ανανέωση συνεργασίας με τον Παναγιώτη Γλύκο έως το 2015!


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Γλύκο ως το 2015.

Στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει τη φανέλα του βασικού και στον ΠΑΟΚ ως επιβράβευση των κόπων του, ήρθαν σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Γλύκο μέχρι το 2015.

Αυτό γνωστοποίησε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ με μια λιτή ανακοίνωση τονίζοντας τα εξής: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Παναγιώτη Γλύκο για ανανέωση του συμβολαίου του ως τις 30.06.2015".

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Παναγιώτη Γλύκου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έληγε στο τέλος του ερχόμενου Ιουνίου, που σημαίνει ότι ο παίκτης από το μήνα που διανύουμε είχε δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα της αρεσκείας του ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Οι ευκαιρίες που πήρε το τελευταίο διάστημα από τον Λάσλο Μπόλονι και οι εμφανίσεις που έκανε, ουσιαστικά άναψαν το πράσινο φως στους ανθρώπους του "Δικέφαλου" να αποφασίσουν να τον κρατήσουν στην Τούμπα, προσφέροντάς του, όπως λένε οι πληροφορίες σχεδόν τα διπλάσια από τα χρήματα που έπαιρνε ως τώρα (μεταξύ 30 και 40 χιλιάδων ευρώ) για κάθε έτος συμβολαίου που είχε.

Με αυτό τον τρόπο οι "ασπρόμαυροι" κλείδωσαν μια θέση στην τριάδα των τερματοφυλάκων για τις επόμενες σεζόν, με την ελπίδα ότι ο Γλύκος θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και θα φτάσει κάποια στιγμή να θεωρείται κατ' ουσίαν βασικός και όχι απλώς μια καλή λύση για τη θέση νούμερο 1.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου