Τελευταία Νέα

19/1/12

Άρης : Τέλος ο Κριστιάν Πορτίγια!


Παρελθόν αποτελεί εδώ και μερικά λεπτά από το ρόστερ του Άρη ο  Κριστιάν  Πορτίγια. 

Η διαγραφόμενη λύση του συμβολαίου του Κριστιάν Πορτίγια με την ΠΑΕ Άρης έγινε πράξη πριν από μερικά λεπτά. Ο Ισπανός μέσος εξάλλου φρόντισε να κάνει γνωστή την συγκεκριμένη εξέλιξη στην σελίδα του στο twitter με το μόνο που απομένει πλέον να είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

"Officially, Aris Thessaloniki and me have finished the contract that joined us for a year. Thank you very much for all Aris family, especially for all Aris Fans! You're incredible! Good luck my friends!", ήταν αυτό που έγραψε ο Πορτίγια.

Κι όσο για το τι αναφέρει: "Επίσημα, Άρης Θεσσαλονίκη και εγώ λύσαμε το συμβόλαιό μας μετά από έναν χρόνο. Ευχαριστώ πολύ όλη την οικογένεια του Άρη, ειδικά τους οπαδούς του Άρη. Είστε φανταστικοί. Καλή τύχη φίλοι μου".

Με την λύση του συμβολαίου του Πορτίγια συνεχίστηκε η επιθυμητή αποφόρτιση του ρόστερ του Άρη έχοντας προηγηθεί οι αποχωρήσεις των Ευθύμη Κουλουχέρη και Γιούριτσα Βράνιες ενώ επίκειται και η αποχώρηση του Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μανουέλ Μασάδο στην σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, την επομένη της ισοπαλίας στην Λιβαδειά με 1-1 με τον Λεβαδειακό, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη θέλησε να τους ανεβάσει την ψυχολογία.

"Έχουμε μείνει μακριά από την 5η θέση, το ξέρουμε όλοι, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα", με τον 56χρονο Πορτογάλο τεχνικό να στάθηκε αμέσως μετά στην εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στην Λιβαδειά λέγοντας: "Αν παίξουμε στα επόμενα παιχνίδια όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο μπορούμε να πλησιάσουμε στην πρώτη πεντάδα, κάνοντας τη δική μας αντεπίθεση".

Ο Μασάδο στην συνέχεια στάθηκε στα δύο επόμενα παιχνίδια με την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο το μεσημέρι της Κυριακής και μία εβδομάδα μετά με τον Λεβαδειακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τονίζοντάς τους πως: "Δεν τα παρατάμε σε καμιά περίπτωση. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε το λογαριασμό. Για να συνεχίσουμε να διατηρούμε ελπίδες πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε τα δυο επόμενα παιχνίδια με Δόξα και Λεβαδειακό".

Κι όσο για την δική του γνωριμία μαζί τους ο 56χρονος Πορτογάλος προπονητής τους ξεκαθάρισε πως: "Όσο περνάει ο καιρός θα σας γνωρίζω και καλύτερα και θα προσπαθήσω να δώσω ευκαιρίες σε όλους σας", με τον Μασάδο θα είχε τετ α τετ όπως αναμενότανε με τον Γιώργο Κατίδη.

Τον 19χρονο διεθνή μέσο για την χθεσινή του συμπεριφορά στο γήπεδο της Λιβαδειάς. Την αντίδρασή του για την απόφαση του Μασάδο να τον κάνει αλλαγή στο 90΄ βάζοντας στην θέση του τον Σολτάνι, ενώ τον είχε περάσει στο 58' αντί του Καζναφέρη, ξεκαθαρίζοντάς του πως δεν θα πρέπει να την επαναλάβει. Κάτι ανάλογο έγινε και από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ και τον διευθύνων σύμβουλό της, Αντώνη Ζαμπέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου