Τελευταία Νέα

8/2/12

Παναιτωλικός - Δόξα Δράμας 0-2


Με γκολ των Αραβίδη και Λίμα η Δόξα Δράμας πήρε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού. Πολλές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια για τους Αγρινιώτες. 

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε στο εξ αναβολής ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, μεταξύ του Παναιτωλικού και της Δόξας Δράμας.

Οι Αγρινιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας, τις πολλές ευκαιρίες, τα δοκάρια (δύο σε ένα λεπτό), αλλά οι Δραμινοί είχαν τα γκολ και πήραν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα με 0-2 επί του Παναιτωλικού και έφτασαν στους εννέα βαθμούς.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό ανοιχτό και με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες, αλλά την Δόξα να είναι πιο αποτελεσματική ένα καταπληκτικό γκολ του Χρήστου Αραβίδη.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα κλείστηκε στα καρέ της για να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα, με τον Παναιτωλικό να έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή του και να κάνει πολλές ευκαιρίες, αλλά τον σταμάτησαν τα δοκάρια και ο Σέρεμετ. Έτσι η Δόξα με μια αντεπίθεση "έκλεψε" τη νίκη πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα.

Με τη νίκη αυτή η Δόξα που έχει και τρία ματς λιγότερα αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην Super League. Από την άλλη ο Παναιτωλικός συμπλήρωσε επτά αγώνες χωρίς νίκη και αν δεν βρει τρόπο να λύσει το πρόβλημα στο γκολ τότε θα έχει μεγάλο πρόβλημα στην συνέχεια.

Τα στοιχεία του αγώνα :

Γήπεδο: Παναιτωλικού.

Διαιτητής/Βοηθοί: Γιάχος (Χίου)/ Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας).

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Μήτση (Πειραιά)/ Ζωγράφος (Αθηνών).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Τεννές): Τσενάμο, Ρότσα, Κούσας, Ντολεζάι, Άντι, Μουμίν, Σιόντης (60' Ακαλέ), Φερνάντες (46' Χαριστέας), Θεοδωρίδης, Καμαρά, Ονουάτσι.

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Ψυχογιός. Τριποτσέρης, Βέρτζος, Γκαρακλίδης, Παπαδόπουλος, Λίμα, Αραβίδης, Ουέλινγκτον (55' Γελαδάρης), Σικαλιάς (62' Ρούτσης), Κυβελίδης (55' Λεάντρο).

Κίτρινες κάρτες: Ρότσα (15', Παναιτωλικός), Τσενάμο (75', Παναιτωλικός)-Ψυχογιός (5', Δόξα Δράμας), Ουέλινγκτον (30', Δόξα Δράμας), Παπαδόπουλος (40', Δόξα Δράμας), Λεάντρο (68', Δόξα Δράμας), Σέρεμετ (69', Δόξα Δράμας).

Κόκκινη κάρτα: Ρότσα (92', Παναιτωλικός).

Σκόρερ: Αραβίδης (35', Δόξα Δράμας), Λίμα (80', Δόξα Δράμας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου