Τελευταία Νέα

29/6/12

ΠΑΟΚ : Έκλεισε τον Μπονγκανί Κουμαλό!

                              Bongani Khumalo Bongani Khumalo of South Africa celebrates scoring the opening goal during the 2010 FIFA World Cup South Africa Group A match between France and South Africa at the Free State Stadium on June 22, 2010 in Mangaung/Bloemfontein, South Africa.
Η Τότεναμ έδωσε το "ΟΚ" για τον δανεισμό ενός χρόνου του Μπονγκανί Κουμαλό στον ΠΑΟΚ και ο παίκτης αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη!

Πλέον ο Μπονγκανί Κουμαλό αποτελεί και τυπικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" τα είχε βρει με τον παίκτη, ωστόσο αυτό που απέμενε ήταν να δώσει το σχετικό "ΟΚ" η Τότεναμ για τον δανεισμό του.
Αυτό έγινε μιας και οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" πήραν την θετική απάντηση από την αγγλική ομάδα προκειμένου ο Νοτιαφρικανός αμυντικός να αγωνιστεί για την επόμενη αγωνιστική χρονιά στους "ασπρόμαυρους".
O τελευταίος είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν. Η άφιξή του είναι προγραμματισμένη για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας καθώς ο 25χρονος αμυντικός θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να εκδώσει βίζα.

Bongani Khumalo Bongani Khumalo of South Africa celebrates scoring the opening goal during the 2010 FIFA World Cup South Africa Group A match between France and South Africa at the Free State Stadium on June 22, 2010 in Mangaung/Bloemfontein, South Africa.
Διαβάστε ιδιαίτερες πτυχές του... σπιτόγατου και φιλόδοξου, Μπονγκανί Κουμαλό, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2012-13.
Αποκτήθηκε από την Τότεναμ και δόθηκε δανεικός στην Πρέστον δίχως να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ενώ στην Ρέντινγκ (ως δανεικός ξανά) δεν πήρε πολλές ευκαιρίες.

Πλέον αυτές θα τις πάρει στους "ασπρόμαυρους" και αλιεύοντας πληροφορίες από διαδίκτυο για τον ίδιο, διαπιστώνουμε πως μάλλον είναι στα... συν του ότι είναι ένας παίκτης φιλόδοξος με όρεξη για δουλειά, αλλά και με καλή... εξωγηπεδική ζωή.
Ορεξάτος για δουλειά...
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά και ας κάνουμε ένα flashback στην ζωή και την καριέρα του 25χρονου αμυντικού. Σε ηλικία δύο ετών, μετακόμισε στη Νότια Αφρική (γεννήθηκε στη Σουαζιλάνδη) με τους γονείς του. Εδειξε από μικρός την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, παρακολουθούσε με τον πατέρα του πολλούς αγώνες στο γήπεδο ή στην τηλεόραση και το 2007 συμφώνησε με την SuperSport United.
"Εχω εργαστεί πολύ σκληρά στην ζωή μου. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα και είναι εκπληκτικό", είχε δηλώσει ο ίδιος που έδειχνε γενικώς ορεξάτος για δουλειά και μάλιστα στις προπονήσεις της συγκεκριμένης ομάδας έφτανε περίπου 40 λεπτά πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα.
Φιλόδοξος και... ήσυχος
Οσο για την εξωγηπεδική του ζωή; "Είμαι ήσυχος. Σε αντίθεση με άλλους παίκτες, όταν με καλέσεις στο κινητό, θα με βρεις σπίτι", τόνισε σε παλαιότερη συνέντευξή του. Το όνειρό του ήταν πάντα να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του μετακομίζοντας στο εξωτερικό. Πριν ακόμη συμφωνήσει με την Τότεναμ, έλεγε πως... "όλοι θέλουν να παίξουν για μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό και αν έρθει η ευκαιρία και εγώ θέλω να κάνω αυτό το άλμα". Και όταν τελικά κατάφερε να μετακομίσει σε έναν γνωστό σύλλογο όπως τα "σπιρούνια", έδειχνε πραγματικά ενθουσιασμένος και έτοιμος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.
"Θέλω να αποτελέσω μέρος της επιτυχίας της ομάδας. Θέλω να κερδίσω τα παιχνίδια εδώ, θέλω να κερδίσω τίτλους. Είχα κερδίσει τρόπαια κατά την διάρκεια της καριέρας μου, αυτό θέλω να κάνω και εδώ. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου και να συμβάλλω όσο καλύτερα μπορώ για την επιτυχία της ομάδας", είχε πει ο Κουμαλό, ο οποίος σίγουρα δεν τα πήγε όπως θα ήθελε στην Αγγλία. Στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, ως δανεικός για έναν χρόνο, έχει την ευκαιρία να δείξει ποιος είναι. Και ίσως αυτό το κίνητρο που έχει να βγει σε καλό για τον "Δικέφαλο"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου