Τελευταία Νέα

30/6/12

ΟΦΗ : Παρελθόν αποτελεί επίσημα ο Νίκος Αναστόπουλος!

                           


Παρελθόν αποτελεί επίσημα ο Νίκος Αναστόπουλος από τον ΟΦΗ.


Ο Έλληνας προπονητής δεν παρουσιάστηκε στο ραντεβού που είχε με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του συλλόγου, Σήφη Κορωνάκη, με αποτέλεσμα η κρητική ομάδα να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασία τους, κάνοντας λόγο για ασέβεια από την πλευρά του τεχνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ ο κ. Νίκος Αναστόπουλος. Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ δεν παρουσιάσθηκε σήμερα το πρωί στη συνάντηση που είχε ορισθεί με αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής. Ο Έλληνας τεχνικός, το συμβόλαιο του οποίου και τυπικά λήγει αύριο, με την ενέργειά του έδειξε ασέβεια στον θεσμό του ΟΦΗ».

Εκ μέρους της διοίκησης, ο Σήφης Κορωνάκης δήλωσε: «Έχω την άποψη ότι ο ΟΦΗ έδωσε την ευκαιρία στο κ. Αναστόπουλο να βγει από την ποδοσφαιρική αφάνεια που βρισκόταν. 



Του έδωσε την ευκαιρία να εργασθεί στην ομάδα μας και με τη βοήθεια που είχε από όλα τα μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ αναβαθμίσθηκε ποδοσφαιρικά. 


Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εργαζόμενος στον ΟΦΗ βρέθηκε σε πιο ψηλό επίπεδο δημοσιότητας απ’ αυτό που βρισκόταν έως τότε. 


Εμείς όμως δεν θα τον ακολουθήσουμε στο χαμηλό επίπεδο που έχει επιλέξει να είναι. 


Εμείς τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου