Τελευταία Νέα

27/6/12

H Σούπερ Λίγκα αποφάσισε οτι το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με 16 ομάδες και έδωσε νέα ελάφρυνση ποινών στις ομάδες που δεν πήραν αδειδότηση!

                                                          
H Σούπερ Λίγκα αποφάσισε πριν από λίγο να μη γίνει αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και έτσι το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με 16 ομάδες.Νέα ελάφρυνση ποινών από τη Σούπερ Λίγκα στις ομάδες που δεν πήραν αδειδότηση!

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκας την Τετάρτη (27/6), έγινε ψηφοφορία για την πρόταση των ΠΑΕ Εργοτέλης, Παναιτωλικός και Δόξας Δράμας για αύξηση των ομάδων από 16 σε 19.
Υπέρ της πρότασης ήταν επτά ΠΑΕ, έξι ήταν κατά, ενώ τρεις ψήφισαν "λευκό"!


 Αρνητικά ψήφισαν οι : ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Skoda Ξάνθη, Ατρόμητος και ΑΕΚ.
Υπέρ ψήφισαν οι : ΠΑΕ Εργοτέλης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Δόξα Δράμας, Άρης, Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός, ενώ "λευκό" οι : Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα.
Νέα ελάφρυνση ποινών από τη Σούπερ Λίγκα!
Όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας αρχής, οι έξι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση( Άρης,ΑΕΚ,Πανιώνιος,ΟΦΗ,ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα ) έχουν το δικαίωμα να κάνουν τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις παικτών ανεξαρτήτου ηλικίας ή εθνικότητας, ενώ η υποχρέωση να πάρουν Έλληνες παίκτες έως 22 ετών έγινε έως 24 ετών!
Εκτός αυτών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου επήλθε νέα διαφοροποίηση καθώς οι ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια θα μπορούν να κάνουν απεριόριστες μεταγραφές Ελλήνων παικτών έως 24 ετών και θα μπορούν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν το συμβόλαιό με έναν Έλληνα παίκτη ανεξαρτήτου ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου