Τελευταία Νέα

28/7/12

Νιούκαστλ-Ολυμπιακός 1-1 (4-4 στα πέναλτι) (ΦΙΛΙΚΟ).


Ολυμπιακός και Νιούκαστλ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στην Πορτογαλία Λίγα πράγματα οι Πειραιώτες στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκαν στο δεύτερο με Αμπντούν και Μήτρογλου να ξεχωρίζουν. Ισοπαλία και στα πέναλτι με 4-4. 

Παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα ένα κακό στο πρώτο ημίχρονο και ένα αρκετά βελτιωμένο στο δεύτερο, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην Νιούκαστλ στο τρίτο του φιλικό επί Πορτογαλικού εδάφους.

Ο Ολυμπιακός θέλει ακόμη δουλειά, καθώς μόνο στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε κάποια καλά στοιχεία με τους Αμπντούν και Μήτρογλου να ξεχωρίζουν. Όσον αφορά την διαδικασία των πέναλτι έληξε και αυτή ισόπαλη με 4-4!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο δεν έδειξε πολλά πράγματα. Μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν είχε ουσία. Κάποια μακρινά σουτ δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα των Άγγλων, ενώ η άμυνα αδράνησε στο γκολ του Τέιλορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Ολυμπιακού παρά τις πολλές αλλαγές του Ζαρντίμ βελτιώθηκε. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο επικίνδυνος στα καρέ τις Νιούκαστλ και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με ωραίο γκολ του Μήτρογλου από την πολύ καλή ενέργεια του Αμπντούν.  Στην διαδικασία των πέναλτι οι δύο ομάδες έχασαν από ένα και έτσι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 4-4.

Σε γενικές γραμμές ο Ζαρντίμ από τα τρία φιλικά παιχνίδια στην Πορτογαλία έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και πλέον με τους παίκτες που θα δουλέψει θα ξεκινήσει το δέσιμο της ομάδας.

Τα στοιχεία του αγώνα :

Γήπεδο: Αλγκάρβε.

Συνθέσεις ομάδων:

Νιούκαστλ: Κρουλ, Σαντόν, Γουίλιανσον, Περτς, Τέιλορ, Μπιγκιριμάνα, Γκόσλινγκ (36' Μεντί Αμπέιτ), Ομπερτάν, Βούκιτς, Αμεόμπι, Αμαλφιτανό.

Ολυμπιακός: Κάρολ, Παπάζογλου (46' Μανωλάς), Φέισα (46' Μανιάτης), Τζεμπούρ (46' Μήτρογλου, 87' Καραγκούνης), Φετφατζίδης (46' Τάτος), Σιόβας, Ντιελνά (46' Χολέμπας), Λυκογιάννης (46' Βλαχοδήμος), Σουμπίνιο (46' Μοδέστο), Ντιόγκο (46' Αμπντούν), Τοροσίδης (68' Πάντελιτς).

Κόκκινη κάρτα: Μοδέστο (74', Ολυμπιακός).

Σκόρερ: Τέιλορ (25', Νιούκαστλ)-Μήτρογλου (79', Ολυμπιακός).

Τα πέναλτι :


Όπως και το ματς με την Μπράγκα, έτσι και αυτό με την Νιούκαστλ πήγε στα πέναλτι για τον Ολυμπιακό και είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Ισόπαλο με 4-4, καθώς οι δύο ομάδες έχασαν από ένα πέναλτι.

0-1: Αμπντούν
Παπίς Σισέ (άουτ)
0-2: Μανιάτης
1-2: Βούκιτς
1-3: Πάντελιτς
2-3: Αμαλφιτανό
2-4: Χολέμπας
3-4: Περτς
Τάτος (απέκρουσε ο Κρουλ)
4-4: Αμπέιτ.

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου