Τελευταία Νέα

25/8/12

Παγκόσμιο πρωτάθλημα 3χ3 : Eλλάδα-Γαλλία 16-15


Η ήττα της Εθνικής Ανδρών από τη Γαλλία (16-15) και ο αποκλεισμός από τον ημιτελικό δεν μπορεί να σκεπάσει το απίστευτο πάρτι που στήθηκε στο Ζάππειο από 4.000 φιλάθλους.

Η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη δεν τα κατάφερε απέναντι στη Γαλλία (16-15) στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 3 on 3 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Αυτό, όμως, λίγο μετράει. 

Στο Ζάππειο από την Πέμπτη έχει στηθεί ένα απίστευτο...μπασκετικό πάρτι και το Σάββατο (25/8) βρέθηκαν εκεί περισσότεροι από 4.000 φίλαθλοι. Μάλιστα, τον προημιτελικό της Εθνικής με τη Γαλλία παρακολούθησαν κοντά στους 2.000 φιλάθλους. Η διοργάνωση μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι παραπάνω από πετυχημένη αφού η ανταπόκριση των φιλάθλων ήταν τεράστια.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο από την αρχή και είχε πολύ... μπασκετικό ξύλο. Οι Γάλλοι ξέφυγαν με 14-10, αλλά η Εθνική μας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Με τον Παππά και τον Μπόγρη η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη μείωσε σε 16-15 και είχε την τελευταία επίθεση στα χέρια της. 

Ο Νίκος Παππάς προσπάθησε με λέι απ να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά οι Γάλλοι (με υποψία φάουλ) τον στάματησαν και έτσι η Εθνική μας δεν προκρίθηκε στον ημιτελικό.
«Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στη δύναμη. Πολλές επαφές, πολλές περισσότερες από ό,τι στο παρκέ. Τα δώσαμε όλα, κάναμε το κάτι παραπάνω, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Είναι μεγάλη μας χαρά αυτό που ζήσαμε αυτές τις μέρες» δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Χάρης Γιαννόπουλος.
Ελλάδα (Λιμνιάτης): Μπόγρης 6. Παππάς 5, Γιαννόπουλος 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου