Τελευταία Νέα

31/8/12

Κέρκυρα : Aνακοίνωσε την απόκτηση του Αριστείδη Λώττα!

Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφή την Παρασκευή (31/8) αυτή του Αριστείδη Λώττα!
Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε την Παρασκευή (31/8) η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αριστείδη Λώττα.
H ανακοίνωση:
"H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Αριστείδη Λώττα. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους και πήρε ως αριθμό φανέλας το 45"
Ο Λώττας, γεννήθηκε στις 16/9/1988 στα Γιάννενα και, μικρός, αγωνίστηκε στα κερκυραϊκά γήπεδα με τη φανέλα της Ομόνοιας. Εν συνεχεία, έκανε το άλμα στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, απ' όπου, το 2007, παραχωρήθηκε δανεικός στον Φωστήρα (Γ' Εθνική), και, κατόπιν, στο Χαϊδάρι (Β' Εθνική).
Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Λοκομοτίβ Μέζντρα (Α' Βουλγαρίας). Αν και αγωνίστηκε σε 12 ματς (2008-'09), "πλήρωσε" έναν σοβαρό τραυματισμό, στον αστράγαλο κι επέστρεψε Ελλάδα.
Η επόμενη σεζόν (2009-'10) μοιράστηκε ανάμεσα σε Δόξα Κρανούλας (Γ') και Κρανίδι Αργολίδας (Δ'), το 2010-'11 τον βρήκε σε Εθνικό Φιλιππιάδας και Καλλονή, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανηλειακού (Γ'). Μεσόδιαβα (Ιανουάριος) βρέθηκε κοντά στον Λεβαδειακό (Super League) και το καλοκαίρι στη Γλυφάδα.
Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε για δοκιμή στην Κέρκυρα και καθώς έπεισε για την αξία του, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου