Τελευταία Νέα

2/8/12

Βέροια : Aνακοίνωσε την απόκτηση του Χοσέ Βιτόρ Ζαρντίμ Βιεϊρά!

Ζε Βιτόρ

Η ΠΑΕ Βέροια με απόλυτη μυστικότητα ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου Χοσέ Βιτόρ Ζαρντίμ Βιεϊρά ή πιο γνωστού και ως Ζε Βιτόρ!
Στην ανακοίνωση της απόκτησης του 30χρονου Πορτογάλου μέσου Χοσέ Βιτόρ Ζαρντίμ Βιεϊρά ή πιο γνωστός ως Ζε Βιτόρ προχώρησε η ΠΑΕ Βέροια.
Η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του Jose Vitor Jardim Vieira (Ze Vitor) για 1+1 χρόνο»
Ο Ζε Βιτόρ είχε βρεθεί από την Παρασκευή στην Βέροια και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το συμβόλαιό του.
Ωστόσο δεν πρόκειται να πάει στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή αφού η επιστροφή της είναι προγραμματισμένη για αύριο στην Βέροια.
Ο Ζε Βιτόρ την περσινή αγωνιστική περίοδο δεν είχε αγωνιστεί σε κάποια ομάδα ενώ την περίοδο 2010-2011 ήταν στην Κύπρο και την ΑΕΛ Λεμεσού.
Έχει αγωνιστεί επίσης στην Μαρίτιμο Β (2000-2003, με την μορφή δανεισμού στην Καμάρα Λόμπος (2001-2002), στην Ματσίκο (2003-2006), στην Νασιονάλ Μαδέιρα (2006-2008), στην ελβετική Σεντ Γκάλεν (2008-2010).
Όσο για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της Βέροιας αυτές αφορούνε την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με τον Ισπανό Χοσέμι να είναι πάντα στα υπόψη παρά την εμπλοκή που είχε παρουσιαστεί στην καταρχήν συμφωνία αλλά και ενός επιθετικού με τον Θανάση Τσίγκα να είναι από τις βασικές επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου