Τελευταία Νέα

24/9/12

ΑΕΚ : Τέλος ο Βασίλης Τσιάρτας!

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Βασίλης Τσιάρτας, μετά από προσωπική απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ, Θωμά Μαύρου. Δεν θα υπάρξει κανένας αντικαταστάτης. Πλήρωσε την έλλειψη καλής συνεργασίας με τον Βαγγέλη Βλάχο.
Μετά από προσωπική απόφαση του Θωμά Μαύρου ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή και προσωπικός σύμβουλος του προέδρου, αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της Ένωσης είχε συνάντηση με τον Βασίλη Τσιάρτα, στον οποίο και ανακοίνωσε την απόφαση του για την λήξη της συμφωνίας.
Ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής συμφώνησε σε όλα και δέχτηκε την απόφαση του προέδρου της ΑΕΚ. Αυτό που απομένει πλέον, είναι κάποιος διακανονισμός για κάποια χρήματα που του οφείλονται σε συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο.
Ουσιαστικά ο Τσιάρτας πλήρωσε την έλλειψη καλής συνεργασίας με τον Βλάχο καθώς άλλους παίκτες ζητούσε ο προπονητής κι άλλους πήρε ο τεχνικός διευθυντής. Οι σχέσεις μάλιστα Τσιάρτα-Μαύρου είχαν ψυχρανθεί τον τελευταίο καιρό.
Να σημειωθεί ότι για την Τρίτη (25/9/) έχει κανονιστεί συνάντηση ανάμεσα σε Μαύρο, Βλάχο και ποδοσφαιριστές για να μιλήσουν ανοιχτά για ό,τι συμβαίνει στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου