Τελευταία Νέα

22/9/12

Skoda Ξάνθη : Παραιτήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

                              
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραιτήθηκε από τον πάγκο της Ξάνθης με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η διοίκηση την έκανε δεκτή. Διαβάστε τι δήλωσε!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης αποτελεί εδώ και λίγα λεπτά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς σύμφωνα με τα όσα δήλωσε παραιτήθηκε από τον πάγκο των Ακριτών.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η παραίτηση του έγινε δεκτή από την διοίκηση του συλλόγου, που βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
"Παραιτούμαι για να αλλάξει κάτι στην ομάδα"
Αρχικά είπε: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς, από εκεί και πέρα, όμως, όταν κερδίζεις 0-3 εκτός έδρας είναι μεγάλη επιτυχία. Ξέρετε ότι έχω μεγαλώσει σε αυτή την ομάδα και πιστεύω πολύ στις δυνατότητές της. Οσο περνάει ο καιρός με την παρουσία και των καινούργιων παικτών θα πάει πολύ καλύτερα, αλλά όπως είπα και στον μεγαλομέτοχο κάτι πρέπει να αλλάξει".
Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους της παραίτησής του: ηλώνοντας την παραίτησή μου είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω. Γιατί πιστεύω στους παίκτες, έχουν δυνατότητες. Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς. Οπότε πρέπει να γίνει κάτι δυνατό. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω εγώ για την ομάδα. Δεν γίνονταν διαφορετικά, ήθελα να δημιουργήσω κάποια πράγματα, από την στιγμή που δεν μπορούν να γίνει κάτι άλλο πρέπει να παραιτηθώ. Οι παίκτες δουλεύουν και θα πάνε την ομάδα ψηλά".
Κατέληξε λέγοντας: "Οι απαιτήσεις είναι πολλές, θεωρώ ότι αυτή την στιγμή κάτι πρέπει να γίνει. Οταν τους βλέπω τόσο απογοητευμένους ξέρω πως κάτι πρέπει να αλλάξει, μακάρι με το νέο προπονητή η Ξάνθη να φτάσει εκεί που πρέπει".
Προσωρινός ο Δανιήλ!
Ο Χρήστος Πανόπουλος ενημέρωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι ο Βασίλης Δανιήλ  (σ.σ βρέθηκε και στο γήπεδο) θα είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της Ξάνθης. Υπογράμμισε πως πρόκειται για μια προσωρινή λύση, με τη διοίκηση να αναζητά κάτι που μόνιμο τις επόμενες ημέρες.

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου