Τελευταία Νέα

26/10/12

Τζόι Ντόρσεϊ: "Φεύγω από τον Ολυμπιακό!"

Ο Τζόι Ντόρσεϊ έφυγε "μαινόμενος" από το ΣΕΦ και βγαίνοντας από τα αποδυτήρια, φώναξε "I' m done". Μάλιστα, ο Αμερικανός μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε!
Δεν έφτανε στον Ολυμπιακό, η βαριά ήττα από τη Ζαλγκίρις μέσα στο ΣΕΦ, ήρθε κι ένα απρόσμενο επεισόδιο με τον Τζόι Ντόρσεϊ, να ταράξει ακόμα περισσότερο το κλίμα στην ομάδα.
Ο Τζόι Ντόρσεϊ έφυγε από τα αποδυτήρια, φωνάζοντας "I am done", τελείωσα ελληνιστί. Ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού ήταν σε έξαλλη κατάσταση και γι' αυτό μάζεψε τα πράγματα του από τα αποδυτήρια κι έφυγε. Έξω από το πάρκινγκ μάλιστα, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, απόρροια του πόσο πολύ εκνευρισμένος ήταν. 
Φεύγοντας μάλιστα, φέρεται να είπε στον Έισι Λο: "Φίλε, σου ορκίζομαι, αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τελείωσα". 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν απίστευτα εκνευρισμένος από το λίγο χρόνο συμμετοχής του και για το γεγονός ότι δεν του δίνεται η μπάλα μέσα στο γήπεδο.
Κύκλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφεραν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ντόρσεϊ βγήκε από τα ρούχα του και προκάλεσε πρόβλημα στην ομάδα. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, οι "ερυθρόλευκοι" προσπάθησαν να το αντιμετωπίσουν εσωτερικά και νόμιζαν πως το έχουν ξεπεράσει.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για το συμβάν στη Συνέντευξη Τύπου και υπογράμμισε: "Θα ξεκαθαρίσουμε αύριο στην προπόνηση τι θα γίνει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στον Ολυμπιακό θα παίζουν μόνο όσοι θέλουν να παίζουν και κανείς άλλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου