Τελευταία Νέα

16/11/12

ΚΑΕ Παναθηναϊκός : Aνακοίνωσε τον Τζέισον Καπόνο ο Μάνος Παπαδόπουλος!

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέισον Καπόνο, τονίζοντας πως θα βρίσκεται μέχρι την Κυριακή στην Αθήνα.
Αμέσως το τέλος της συνέντευξη Τύπου, το λόγο πήρε ο Μάνος Παπαδόπουλος ο οποίος δεν αρνήθηκε να απαντήσει για την συμφωνία με τον Τζέισον Καπόνο.
Ο Αμερικανός γκαρντ που παίζει επίσης και στο "3" αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (18/11), όπως σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος.
"Θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η διοίκηση είναι εδώ και κάνει ότι πρέπει. Υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος παρά τις δύσκολες στιγμές που ζει η χώρα μας βάζει τα λεφτά του για να έχει αυτή η ομάδα συνέχεια. Ξέρουμε ότι το ιδανικότερο είναι να έχουμε μία ομάδα με τον Κόμπε, τον Τζέιμς, τον Πέκοβιτς.
Δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις, αλλά το να κάνουμε κριτική και να λέμε ότι η διοίκηση δεν είναι κοντά είναι άδικο", σχολίασε ο Μάνος Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε:
"Κάποιος ακόμα και φέτος βάζει τα λεφτά του από την τσέπη του και είναι πολλά τα λεφτά. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να γίνει. Θα ήθελα αλλαγή του Διαμαντίδη τον Ναβάρο και τον Φερνάντεζ. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να φτιαχτεί μια ανταγωνιστική ομάδα που να μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, στους 8 ή στα φάιναλ φορ.

Ο Καπόνο αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3" και αναμένεται σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του να δώσει σημαντικές λύσεις από τα 6μ.75. Η πλευρά του παίκτη, πάντως δεν επιβεβαιώνει ότι έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με το "τριφύλλι".

Την φετινή χρονιά ήταν ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ στο παλμαρέ του έχει δύο πρωτιές στον διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game (το 2007 και το 2008).
Να προσθέσουμε ότι το 2006 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Χιτ. Σε 509 αναμετρήσεις στο ΝΒΑ μετράει 6,7 πόντους με ποσοστό στα τρίποντα 43,4% και 1,7 ριμπάουντ σε 17,8 λεπτά χρόνου συμμετοχής.
Δείτε βίντεο με τον Τζέισον Καπόνο:
                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου