Τελευταία Νέα

23/12/12

3η φάση (Φάση των 32) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : Αναγέννηση Καρδίτσας-Πλατανιάς 0-1 (1-3),

Ο Πλατανιάς νίκησε με 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και στο δεύτερο παιχνίδι και πήρε την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Πλατανιάς με δύο νίκες επί της Αναγέννησης Καρδίτσας πήρε την πρόκριση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη μετά το 3-1 της Κρήτης, επικράτησε και με 1-0 στην Καρδίτσα με γκολ του Αναστασάκου και πήρε το εισιτήριο για τους "16" εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.
Με το 3-1 υπέρ του από το πρώτο ματς ο Πλατανιάς μπήκε στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας για να "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση και στο πρώτο μέρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Μάλιστα στην πρώτη του καλή ευκαιρία είχε και δοκάρι. Στο 17' ο Αρότσα εκτέλεσε κόρνερ και ο Αναστασάκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Στην δεύτερη του ευκαιρία ο Πλατανιάς πήρε και το προβάδισμα. Στο 35' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γκουγκούδη και ο Αναστασάκος εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια ακόμη ευκαιρία για τον Πλατανιά, όταν ο Αρότσα στο 39' δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση δεν είχε τίποτα να χάσει και προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν αντίπαλο της πρώτης κατηγορίας.  Στο 59' μάλιστα έχασε και μια καλή ευκαιρία με τον Μπουντούρη.
Στην στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σε συνδυασμό και με τις αλλαγές των δύο προπονητών. Ένα σουτ του Γκόλια ήταν άστοχο και τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Πλατανιά να έχει πάρει το εισιτήριο για τους "16".
Ο διαιτητής του αγώνα Καμπαξής (Ευβοίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Γκουγκούδη, Κοντοβά και Ναζλίδη.
Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας: Αναστασίου, Χατζηρίζος (63' Μπιτέλης), Μπουντούρης, Υφαντής (70' Γεωργακόπουλος), Γκουγκούδης, Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης, Αθανασιάδης (85' Κοντοβάς), Τζάνης, Κουκούλης.
Πλατανιάς: Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (90' Μαρτσάκης), Αρόχα, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος, Κάλαϊτζιτς (70' Τσοντάκης), Ναζλίδης, Τζανής, Δημήτρης, Ντόε (84' Γιακουμάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου