Τελευταία Νέα

26/3/13

KAE Καβάλα : Βαγγέλης Αλεξανδρής αντί Άγγελου Κορωνιού!

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι ο νέος τεχνικός της Καβάλας και διάδοχος του Άγγελου Κορωνιού.
Ο Άγγελος Κορωνιός αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καβάλας και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι ο διάδοχός του.
Ο «τίγρης» βρίσκεται ήδη στον δρόμο για την Καβάλα ώστε να κάνει το απόγευμα να κάνει την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας.
Η πρώτη επαφή με τον Αλεξανδρή έγινε χθες με αφορμή την ονομαστική του γιορτή και ουσιαστικά σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε.
Με την συμφωνία του ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στην Καβάλα μετά από δύο χρόνια και δείχνει αποφασισμένος στις πέντε αγωνιστικές της κανονικής περιόδου που απομένουνε να βγάλει σε πέρας την αποστολή.
Μία αποστολή που δεν είναι άλλη από το να διατηρήσει την Καβάλα για μία ακόμη χρονιά στην Α1 αποτελώντας τον τέταρτο φετινό της τεχνικός μετά από τους Κρις Χουγκάζ, Δημήτρη Γαλάνη και Άγγελο Κορωνιό.
Κι όσο για την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική της ηγεσία ανέφερε: 
«Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θέλει να ευχαριστήσει θερμά για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα τον προπονητή, κ. Άγγελο Κορωνιό και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Παράλληλα, νέος τεχνικός της Ομάδας, μέχρι και το τέλος της περιόδου αναλαμβάνει ο κ.Βαγγέλης Αλεξανδρής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου