Τελευταία Νέα

20/5/13

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε την επιστρoφή του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και το τέλος του Ντορόν Πέρκινς!


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του Γκετσεβίτσιους στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ντορόν  Πέρκινς!

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό και επίσημα ο Ντορόν Πέρκινς, καθώς η πειραϊκή ΚΑΕ γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους επιστρέφει στο ερυθρόλευκο ρόστερ, καθώς θα καλύψει την έκτη θέση ξένου των Πειραιωτών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η απόκτηση του Ντορόν Πέρκινς είχε ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό στις 18 Φεβρουαρίου, αλλά ύστερα από τρεις μήνες και δύο μέρες (20/5) η ΚΑΕ τερμάτισε την συνεργασία της με τον Αμερικανό γκαρντ, λύνοντας το συμβόλαιο του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία του Πέρκινς στον Πειραιά, καθώς ο 30χρονος γκαρντ είχε ξεκάθαρο πρόβλημα στο να προσαρμοστεί στην λειτουργία και στο κλίμα της ομάδας, τόσο στους αγώνες, όσο και στις προπονήσεις. Ο Έλληνας τεχνικός του έδωσε ορισμένες ευκαιρίες σε παιχνίδια των ερυθρολεύκων ώστε να τεστάρει τις δυνατότητες του, αλλά σε ελάχιστα κατάφερε να διακριθεί. Έδειξε υπομονή με την περίπτωση του, αλλά έκρινε πως το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσει, ποντάροντας και πάλι στις ικανότητες του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Ο Πέρκινς ήταν εκτός κλίματος και δεν μπόρεσε να καλύψει το κενό του Μάντζαρη.

Ο Ντορόν Πέρκινς έφυγε από τον Ολυμπιακό έχοντας αναδειχθεί Πρωταθλητής Ευρώπης, λαμβάνοντας μέρος όμως σε μόλις 5 ματς των Πειραιωτών στην Euroleague, στα οποία σημείωσε μόλις δύο βολές. Είχε μέσο όρο χρόνο συμμετοχής 5'.25'', μαζεύοντας 2 ριμπάουντ, μοιράζοντας 2 ασίστ, ενώ έκανε 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Όσον αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 7 ματς, στα οποία τα πήγε καλύτερα (13.4 λεπτά μέσο όρο, 4.1π, 3.9ρ, 1.7ασ, 1κλ), αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπεισε πως έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει την ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ απογοήτευσε με την παρουσία του στο μεγάλο λιμάνι. Ήρθε ως ένας παίκτης που θα μπορούσε να καλύψει το κενό του τραυματία Βαγγέλη Μάντζαρη, κυρίως στην άμυνα, αλλά ο δυστυχώς δεν τα κατάφερε, καθώς ήταν αρνητικός στους περισσότερους τομείς του παιχνιδιού, αλλά και εκτός κλίματος γενικότερα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους επιστρέφει στο ρόστερ του Ολυμπιακοού για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Λιθουανός θα πάρει τη θέση του Ντορόν Πέρκινς με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία και αποχωρεί από την ομάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου