Τελευταία Νέα

28/6/13

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Κάιλ Χάινς η ΤΣΣΚΑ!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάιλ Χάινς. 
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάιλ Χάινς από τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός σέντερ συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με απολαβές που φθάνουν τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια για 2 χρόνια.
Ο Χάινς θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στις 12 Ιουλίου. Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Αντρέι Βατούτιν δεν έκρυψε στις δηλώσεις του την ικανοποίηση του για την απόκτηση του Χάινς.  
"Με την απόκτηση του Χάινς θέλουμε να γίνουμε πιο δυνατοί σωματικά και πνευματικά. Είναι ένας πραγματικός πολεμιστής και ένας γεννημένος νικητής, που πήρε τίτλους σχεδόν όπου κι αν έπαιξε. Αν και μικρότερος σε μέγεθος από τους αντιπάλους στη θέση του, έχει το πλεονέκτημα χάρη στην απίστευτη ενέργειά του, την κινητικότητά του, την καλή του άμυνα και την εξαιρετική του δουλειά στο ζωγραφιστό.
Θα προσφέρει στο προπονητικό μας τιμ περισσότερες επιλογές στο ρόστερ και την τακτική. Έχει προσαρμοστεί πλήρως στο ευρωπαϊκό μπάσκετ την τελευταία πενταετία και το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζει να εξελίσσεται. Ελπίζουμε οι επιτυχίες του να συνεχιστούν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ. Με την προσθήκη του σίγουρα η γραμμή των ψηλών μας θα υποστεί περαιτέρω αλλαγές".
Ο Ιταλός προπονητής της ρωσικής ομάδας Ετόρε Μεσίνα, δήλωσε για την απόκτηση του Χάινς: 
"Είναι πολύ ομαδικός παίκτης και μου άρεσε και τον σεβόμουν από τότε που έπαιζε στην Μπάρμπεργκ. Έχει ποικιλία στο παιχνίδι του, είναι σκληρός, καλός ριμπάουντερ, χειρίζεται καλά την μπάλα και αυτό είναι κάτι ξεχωριστό για έναν ψηλό. Είμαι βέβαιος πως θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή των ψηλών μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου