Τελευταία Νέα

28/6/13

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Βλάντιμιρ Βάις!


Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος αρχικά ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τwitter πως υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Λίγα λεπτά αργότερα απέσυρε το tweet με την σχετική φωτογραφία και ανακοινώθηκε επισήμως από τον Ολυμπιακό.

Ο μέχρι πρότινος μεσοεπιθετικός της Πεσκάρα αφίχθη στην Αθήνα τα ξημερώματα της Παρασκευής προκειμένου να διευθετήσει  όπως αποδείχθηκε τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του.
Λίγο μετά τις 14.00 ανακοίνωσε ο ίδιος την μεταπήδηση του στον Ολυμπιακό αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία όπου υπογράφει το νέο του συμβόλαιο, έχοντας στο πλευρό του τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.
Ο Βάις έγραψε χαρακτηριστικά: 
"Τέλος! Υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Στη φωτογραφία  με τον καλύτερο μάνατζερ του κόσμου, Μίνο Ραϊόλα".

Το συγκεκριμένο tweet λίγα λεπτά αργότερα αποσύρθηκε από τον προσωπικό λογαριασμό του προφανώς επειδή δεν είχε ανακοινωθεί η απόκτηση του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Λίγο πριν τις 16.00 ολοκληρώθηκε και το τυπικό της μεταγραφής με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα  την απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις.
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Βάις δήλωσε στο Olympiacos TV:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι επιτέλους εδώ! Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων που είχαμε με τους ανθρώπους τους Ολυμπιακού υπέγραψα το συμβόλαιό μου.
Γνωρίζω τον Ολυμπιακό, είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλές φιλοδοξίες και ελπίζω να βοηθήσω τον σύλλογο και τον προπονητή στο να τις πετύχουν".
Η ανακοίνωση :
"H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βλάντιμιρ Βάις για τα επόμενα τρία χρόνια".
         

Δείτε βίντεο με τον Βλάντιμιρ Βάις:

          

          

          


Διαβάστε το αφιέρωμα του Sport24.gr πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου