Τελευταία Νέα

27/6/13

ΚΑΕ Πανιώνιος : Aνακοίνωσε τον Χρήστο Σαλούστρο!

Παίκτης του Πανιωνίου θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Νεοσμυρνιώτες.
Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Χρήστου Σαλούστρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ο νεαρός Έλληνας ήρθε στην Αθήνα από το Ηράκλειο σε ηλικία 14 ετών, όπου και αγωνίστηκε διαδοχικά σε Αστέρα και Μίνωα. Ακολούθησαν δύο χρόνια στο Κουκάκι και στα 18 πήγε στο εφηβικό του Ολυμπιακού.
Την επόμενη σεζόν πήγε στον Σπόρτιγκ, προτού "μετακομίσει" στον Φιλαθλητικό, στον οποίο και βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια. 
H ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:
"Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την συμφωνία για τετραετή συνεργασία με τον Χρήστο Σαλούστρο.
Συνεργασία που εντάσσεται στην πάγια πολιτική των «κυανέρυθρων» να δίνουν ευκαιρίες και να «επενδύουν» στα νέα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.
Ο Χρήστος Σαλούστρος είναι 23 ετών και έχει ύψος 2μ.01. Μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις «δύο», «τρία» και «τέσσερα». Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Άρχισε να παίζει μπάσκετ σε ηλικία 14 χρονών στον Αστέρα, συνέχισε για ένα χρόνο στον Μίνωα και σε ηλικία 16 ετών μετακόμισε μαζί με την οικογένεια του στην Αθήνα. Για δύο χρόνια αγωνίστηκε στο Κουκάκι και σε ηλικία 18 χρονών πήρε μεταγραφή για την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού.
Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στο Σπόρτιγκ και τα τελευταία τρία χρόνια ήταν μέλος της ομάδας του Φιλαθλητικού. Με την ομάδα του Ζωγράφου κατέκτησε δύο σερί ανόδους από την Γ’ Εθνική στην Β’ (2010-11) και από την Β’ Εθνική στην Α2 (2011-12). Την τελευταία αγωνιστική περίοδο έπαιξε και στις 26 αναμετρήσεις του Φιλαθλητικού στο πρωτάθλημα της Α2 και είχε μέσους όρους 9,3 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου