Τελευταία Νέα

31/7/13

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Μ' ένα πανέμορφο γκολ του Μανιά και ένα τρελό αυτογκόλ του Κολοβέτσιου, ο Άρης νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ. Καλύτεροι οι "κίτρινοι" στο πρώτο μέρος, έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη.
Ο Άρης επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με το δεξί σουτ του Μανιά στο 25' και το τρελό αυτογκόλ του Κολοβέτσιου σε σύγκρουση που είχε με τον Αμπάρη και τραυματίστηκε στο 65'.
Σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε με τους δύο τεχνικούς Γιάννη Χατζηνικολάου και Σάββα Παντελίδη να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε πρώτος στο 17' με το τετ α τετ που είχε ο Ιλιτς με τον Διούδη και ο Άρης απάντησε στο 20' όταν ο Μανιάς βρήκε την συμβολή του αριστερού γάμα της εστίας του Βελλίδη αλλά στο 25' τον κέρδισε κάνοντας το 1-0 με δεξί ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή της ομάδας της Ηπείρου.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Χατζηνικολάου άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα του θέλοντας να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το τι μπορούνε να προσφέρουν με τον Ρένια να είχε μια καλή στιγμή στο 53' αναγκάζοντας τον Βελλίδη να διώξει με γροθιές σε κόρνερ
Κι όσο για την εκτέλεσή του ο Έλσνερ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα όμως να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ Γιάννινα που απάντηση με το τετ α τετ του Βίλα αμέσως μετά και την ευκαιρία του Ίλιτς στο 55'.
Στο 65' όμως ήρθε το τελικό 2-0 από το αυτογκόλ του Κολοβέτσιου μετά από την σύγκρουση που είχε με τον Αμπάρη υπό το βλέμμα του Αγκάνθο.
Όσο για τον δείκτη του σκορ θα μπορούσε να φτάσει και στο 3-0 αν ο Ισπανός επιθετικός του Άρη στο 86' από το ύψος του πέναλτι προτιμούσε να εκτελέσει τον Αμπάρη και όχι να κάνει ένα εντυπωσιακό ψαλίδι με την μπάλα να πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ Γιάννινα.
Τέλος η ομάδα της Ηπείρου απείλησε τελευταία με την κεφαλιά του Λίλα στο 89' για να μπλοκάρει ο Μπουζάνης.
Συνθέσεις:
Άρης (Χατζηνικολάου): Διούδης (46' Μπουζάνης), Κύργιας (46' Γκόλιας), Πουλίδο (46' Νταμαρλής), Σουνάς (46' Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος (46' Έλσνερ), Κοτσαρίδης (46' Καραγιάννης), Ουντότζι (46' Ρένια), Παπαδόπουλος (46' Οικονομόπουλος), Μαργαρίτης (46' Τσουκάνης), Μανιάς (46' Αγκάνθο), Ηρακλής (46' Αντωνιάδης).
ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης (60' Αμπάρης), Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζιμόπουλος, Κεϊτά (46' Κηπουρός), Λίλα (68' Γιάκος), Κολοβέτσιος (67' Σκόνδρας), Τσουκαλάς (74' Αυγενικού), Βίλα, Βισέντο (46' Τσάβες), Ίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου