Τελευταία Νέα

30/7/13

Πανιώνιος : Ανακοίνωσε τους Φίλιππο Σαχσανίδη και Νίκο Παπαδόπουλο!

Παίκτες του Πανιωνίου κι επίσημα είναι πλέον οι Φίλιππος Σαχσανίδης και Νίκος Παπαδόπουλος με τον πρώτο να υπογράφει μονοετές και τον δεύτερο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Το κενό στη θέση του τερματοφύλακα με διπλή μεταγραφή έκλεισε ο Πανιώνιος, το ρόστερ του οποίου σχεδόν έχει συμπληρωθεί.
Οι "κυανέρυθροι" μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Ανέστη είχαν αποφασίσει να κινηθούν για δύο τερματοφύλακες και τελικά έκλεισαν τόσο τον Φίλιππο Σαχσανίδη, ο οποίος δοκιμαζόταν εδώ και καιρό, όσο και τον Νίκο Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκτήθηκε επίσης ως ελεύθερος.
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιππου Σαχσανίδη. Ο 23χρονος (23/10/1989) τερματοφύλακας, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνίζονταν στον ΟΦΗ" αναφέρει η ανακοίνωση για τον Σαχσανίδη, ενώ λίγο μετά επιβεβαιώθηκε και η μεταγραφή του Παπαδόπουλου.
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο 23χρονος (11/4/1990) τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια. Ο Παπαδόπουλος αγωνίζονταν στην Φορτούνα Ντίσελντορφ από την οποία έμεινε ελεύθερος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου