Τελευταία Νέα

31/7/13

Άρης : Ανακοίνωσε τον Τζον Ιμπέχ!

Ο 27χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός Τζον Ιμπέχ είναι και επίσημα από το απόγευμα ποδοσφαιριστής του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ποδοσφαιριστής του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια είναι από το απόγευμα ο 27χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός Τζον Ιμπέχ.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ρουμάνικης Παντούρι αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του και παρακολούθησε το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ήταν:
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ikechukwu John Kingsley Ibeh.
Ο 27χρονος Νιγηριανός ακραίος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 16/04/1986) βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.
Ο John Ibeh την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα της ρουμάνικης Παντούρι (19 συμμετοχές και 8 γκολ), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2011-’12 με την -επίσης- ρουμάνικη Οτελούλ αγωνίστηκε και στους δυο πρώτους αγώνες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Βασιλεία και Μπενφίκα».
Κι όσο για τις πρώτες του δηλώσεις του Ιμπέχ στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ήταν: 
«Η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ είναι ένα καινούργιο βήμα και μια πρόκληση στην καριέρα μου. Ο Ουντότζι μού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΡΗ, ενώ μου είπε γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο, ο οποίος την υποστηρίζει με πάθος. Περιμένω να γνωριστώ με το τεχνικό επιτελείο και τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω προπονήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου