Τελευταία Νέα

31/7/13

ΑΕΚ : Aνακοίνωσε τον Λάμπρο Θαναηλάκη!

                                  Στην ΑΕΚ ο Θαναηλάκης

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Λάμπρος Θαναηλάκης . Με κανονική μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό και όχι ελεύθερος «μετακόμισε» στα Σπάτα.

Στο ταλέντο του Λάμπρου Θαναηλάκη επενδύει η ΑΕΚ. Πρόκειται για τον 18χρονο επιθετικό που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το χειμώνα δοκιμάστηκε από τη Βαλένθια. 

Ο νεαρός επιθετικός που μέχρι πρότινος βρισκόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, το πρωί της Τετάρτης. 

Τυπικά, αφού πλέον δεν υπάρχει «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, το συμφωνητικό που υπέγραψε ο Λάμπρος Θαναηλάκης έχει διάρκεια 1+4. 

Μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη χρονιά και με τη δημιουργία νέας ΠΑΕ, θα ενεργοποιηθούν και τα επόμενα τέσσερα χρόνια του συμβολαίου. 

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως μετακόμισε από το «Απήλιον» στα Σπάτα, με κανονική μεταγραφή και όχι ως ελεύθερος, όπως είχε φημολογηθεί. 

Ο νεαρός φορ είναι ταχύς παρά το ύψος του (1,95μ.) και διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες. Ο Τραϊανός Δέλλας θεωρεί πως μπορεί να εξελιχθεί μέσα από την «Ένωση» και τον προορίζει ως τρίτη λύση για τη θέση του σέντερ φορ πίσω από τον Μπρέσεβιτς και τον Παυλή. 

H ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

"Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον επιθετικό Λάμπρο Θαναηλάκη. Ο διεθνής με την Εθνική Νέων ταλαντούχος ποδοσφαιριστής (ημ. γεν. 17/12/1995) υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας 1+4 χρόνων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου