Τελευταία Νέα

29/7/13

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Ανδρέα Τάτο ο Άρης!

Ο Ανδρέας Τάτος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη με τη μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν.
Αυτό προέκυψε και τυπικά πριν από μερικά λεπτά όταν και ολοκληρώθηκε η πέντε ωρών παρουσία που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, στο Πασαλιμάνι.
Σε μία συνάντηση όπου το παρών έδωσε και ο εκπρόσωπος του Τάτου, Κίμωνας Κοκορόγιαννης, αλλά και από ένα σημείο και μετά και ο 23χρονος διεθνής μέσος.
Η παρουσία του Τάτου στο ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου είχε διαφανεί από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής όταν και λίγες ώρες αργότερα είχε ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη.
Ένα ταξίδι που είχε να κάνει για να παρακολουθήσει το διεθνές φιλικό με την Ρόμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δίπλα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, γνωρίζοντας με την είσοδό του την αποθέωση.
Η σημερινή συμφωνία μεταξύ των δύο ΠΑΕ Ολυμπιακού και Άρη όσον αφορά τον δανεισμό του Τάτου δεν ήταν απλή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τοποθετήθηκαν και κάποιοι όροι ως εγγυήσεις.
Κι αυτό γιατί επιθυμία της ΠΑΕ Άρης από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ήταν η μεταγραφή του να γίνει όχι με την μορφή δανεισμού αλλά ελεύθερη. Αυτή είναι και η λογική των όρων – εγγυήσεων που έχουνε να κάνουνε ουσιαστικά για το επόμενο καλοκαίρι όπως σε περίπτωση πώλησής του από τον Ολυμπιακό να έχει όφελος σε κάποιο ποσοστό.
Τον δανεισμό του Τάτου επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της και η ΠΑΕ Άρης με αυτήν να ανέφερε: 
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση του τυπικού μέρους της απόκτησης του Ανδρέα Τάτου για έναν χρόνο.Ο 24χρονος διεθνής μέσος θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας».
Δείτε βίντεο με τον Ανδρέα Τάτο:
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου