Τελευταία Νέα

30/7/13

Ολυμπιακός : H Λιβόρνο ανακοίνωσε τον Λεάντρο Γκρέκο!


Η Λιβόρνο ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Λεάντρο Γκρέκο από τον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός θα παρουσιαστεί από την ομάδα την Τετάρτη (31/7). Ο παίκτης παραχωρήθηκε με κανονική μεταγραφή.

Και επίσημα ποδοσφαιριστής της Λιβόρνο είναι ο Λεάντρο Γκρέκο. Η ιταλική ομάδα γνωστοποίησε με ανακοίνωση της την μεταγραφή του 27χρονου (19/7/1986) μέσου από τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης παραχωρήθηκε με κανονική μεταγραφή και όχι σαν δανεικός.

Υπενθυμίζεται πως πέρσι τέτοιο καιρό ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει την μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο, υπογράφοντας μαζί του τριετές συμβόλαιο έως το 2015. Οι Πειραιώτες τον αγόρασαν από την Ρόμα ξοδεύοντας 850.000 ευρώ, ενώ το ετήσιο κασέ του ποδοσφαιριστή έφτανε τις 650.000 ευρώ.

Ο Λεάντρο Γκρέκο, όμως, δεν υπολογιζόταν από τους Πειραιώτες ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μίτσελ άλλωστε τον "έκοψε" από τη συνέχεια της προετοιμασίας της ομάδας, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του. Γενικότερα, πάντως, οι ερυθρόλευκοι δεν εντυπωσιάστηκαν με την παρουσία του Ιταλού στον Πειραιά την περασμένη σεζόν, ενώ ορισμένες "φωνές" τον χαρακτήρισαν και... αδιάφορο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Λιβόρνο, η οποία φέτος ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Λεάντρο Γκρέκο θα παρουσιαστεί επίσημα την Τετάρτη (31/7). Την επισημοποίηση της μεταγραφής αναφέρει στην ιστοσελίδα της και η corrieredellosport, έχοντας ως τίτλο "Η Λιβόρνο αγόραρε τον Γκρέκο". Ο Ιταλός χαφ κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, ενώ μία από τις κορυφαίες του στιγμές στο μεγάλο λιμάνι ήταν το γκολ που είχε σημειώσει (είχε κάνει το 2-1) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στη Μονπελιέ (3-1) για το Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου