Τελευταία Νέα

25/8/13

Νίκη Βόλου - ΑΕΚ 3-1 (ΦΙΛΙΚΟ).


Κουρασμένη από την σκληρή προετοιμασία παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ηττήθηκε από τη Νίκη Βόλου με 3-1 σε ένα παιχνίδι-γιορτή για τα 90 χρόνια ίδρυσης της ομάδας της Μαγνησίας.

Κουρασμένη αλλά και με προβλήματα στις στημένες φάσεις παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στο φιλικό παιχνίδι-γιορτή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.
Η Ένωση ηττήθηκε με 3-1, με γκολ που σημείωσαν οι Σοϊλέδης, Γέσιτς (πέναλτι) και Χοβέ. Για την ΑΕΚ μείωσε ο Καζβιρόπουλος με ωραίο σουτ.
Το πρώτο ημίχρονο εκτός από το γκολ της Νίκης Βόλου με τον Σοϊλέδη είχε λίγες φάσεις. Οι δύο ομάδες είχαν βαριά τα πόδια από το στάδιο της προετοιμασίας και όπως ήταν λογικό υπήρξαν πολλά λάθη κυρίως στο χώρο του κέντρου και οι ευκαιρίες ήταν λίγες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε να χρησιμοποιεί και τους υπόλοιπους παίκτες που είχε στον πάγκο με συνέπεια να πέσει ακόμη περισσότερο ο ρυθμός του αγώνα. Το φιλικό ήταν ένα καλό ξεμούδιασμα, για να λυθούν τα πόδια των παικτών από την σκληρή προετοιμασία.
Κουρασμένη η ΑΕΚ.
Η Νίκη Βόλου ήταν αυτή που είχε την πρώτη ευκαιρία στο ματς στο 9ο λεπτό, όταν ο Γκολόσεβατς έκανε την σέντρα από δεξιά ο Μπακάκης έκανε την κεφαλιά με τον Αργυρίου να απομακρύνει την μπάλα.
Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 15', όταν ο Ρόβας έκανε το μακρινό σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Γκότοβο και να φεύγει κόρνερ.
Εννέα λεπτά αργότερα (24'), ο Μανουσάκης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ τον Βούρα, αλλά στο 35' η Νίκη άνοιξε το σκορ.
Ο Γέσιτς έκανε μια εξαιρετική ενέργεια από δεξιά και ο Σοϊλέδης από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βούρα για να κάνει το 1-0.
Η τελευταία καλή φάση του δεύτερου ημιχρόνου ήταν για την ΑΕΚ με τον Γροντή να κάνει το σουτ στο 44' και τον Αποστολίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
Έπεσε ο ρυθμός με τις πολλές αλλαγές.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε να χρησιμοποιεί και τους υπόλοιπους παίκτες που είχε στον πάγκο. Η πρώτη φάση ήταν για τους γηπεδούχους με το σουτ του Τζιώρα στο 47' να απομακρύνει ο Βούρας.
Πέντε λεπτά αργότερα (52') ο Πεταυράκης έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 60' μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Νίκης οι παίκτες τις ΑΕΚ δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν και χάθηκε μια ευκαιρία για την ισοφάριση.
Ότι δεν κατάφερε η ΑΕΚ το πέτυχε η Νίκη Βόλου. Στο 69' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Τζιώρας έκανε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τζιώρας κέρδισε πέναλτι από τον Τζανετόπουλο.
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γέσιτς και διαμόρφωσε το 2-0 για την Νίκη Βόλου. Η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 με ένα όμορφο γκολ του Καζβιρόπουλου τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.
Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (91') ο Χοβέ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τη Νίκη Βόλου.
Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου: Αποστολίδης (65' Ταίρης), Ζουλιώτης (74' Μπιτσάκος), Σοϊλέδης (65' Παπαδόπουλος), Γκότοβος (74' Γιώτας), Ρεπετσάς (79' Ακάσου), Μασάνα (65' Αναστασόπουλος), Μπακάλης (79' Γκούμας), Μανουσάκης (74' Πιταράς), Τζιώρας (71' Τσίτας), Γκολόσεβατς (65' Χοβέ)), Γέσιτς (71' Χαρτσιάς).
ΑΕΚ: Βούρας, Αργυρίου (59' Τσουκαλάς), Ρόβας (79' Ζιβάνοβιτς), Σταθάκης (59' Τζανετόπουλος), Κορδέρο (69' Παληαρούτας), Γροντής (63' Καζβιρόπουλος), Μπρέσεβιτς (79' Παυλής)), Ανάκογλου (84' Τσεβάς), Δημγκιόκας (49' Πεταυράκης), Τσουμάγκα (63' Μούργκα), Τσούπρος (73' Ντούμπερετ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου