Τελευταία Νέα

21/12/13

11η Aγωνιστική Football league 2 : ΑΕΚ - Κηφισιά 4-2

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για ένα ημίχρονο, μπροστά σε περίπου 6000 θεατές, νικώντας τελικά με 4-2 την αξιόλογη Κηφισιά. "Μίλησε" ξανά ο Μπρέσεβιτς με 2 γκολ.

Μια αδράνεια της άμυνας της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, έφερε τα πάνω κάτω στον αγώνα και ενώ ο δικέφαλος είχε προηγηθεί νωρίς η Κηφισιά βρέθηκε να προηγείται με 2-1. Τελικά το ημίχρονο έληξε ισόπαλο και αγώνας όπως ήταν αναμενόμενο με τη νίκη των παικτών του Δέλλα

Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: OAKA.
Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθήνας).
Βοηθοί: Μπατζιόπουλος, Τσιλιπάνος (Αθήνας).
Συνθέσεις:
ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Σταθάκης, Τσούπρος (Ανάκογλου 37'), Κορδέρο, Γεωργέας, Πλατέλλας, Γροντής, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς.
ΚηφισιάΚόλλιας, Στασινός, Μανάρι, Τεούσης, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσος, Αλήμπας (Παπάζογλου 78'), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Καραμπάς.
Γκολ: Τσούπρος 8' (1-0), Αλημπάς 21' (1-1), Τεγούσης 23' (1-2), Τσουκαλάς 38' (2-2), Μπρέσεβιτς 67'-85' (3-2)-(4-2).
Το πρώτο ημίχρονο:
Με σαφώς πιο επιθετικές διαθέσεις από προηγούμενα ματς, ξεκίνησε η ΑΕΚ την αναμέτρηση απέναντι στην Καλλιθέα. Από το πρώτο λεπτό η Ένωση έδειχνε διάθεση, κάτι που συνήθως έλειπε στα προηγούμενα πρώτα ημίχρονα.
Την διάθεση αυτή η ΑΕΚ την εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και στο 8' μετά από κόρνερ του Πλατέλλα ο Τσούπρος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ.
Το γρήγορο γκολ έδειχνε πως οι κιτρινόμαυροι θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα, αλλά η πάρα πολύ χαλάρωση από το κέντρο και πίσω, έφερε αντίθετα αποτελέσματα.
Πάγωσε το ΟΑΚΑ η Κηφισιά.
Σε μια καλή επίθεση από τα δεξιά, βγήκε η σέντρα προς το ημικύκλιο της περιοχής, κεφαλιά από εκείνο το σημείο (!) με τον Αλήμπά και ο Βούρας έκανε κακή εκτίμηση, δεχόμενος ένα αστείο γκολ στο 21'
Μέχρι να καταλάβει η ΑΕΚ τη έγινε, οι φιλοξενούμενοι δύο λεπτά αργότερα έβγαλαν την κόντρα επίθεση με τον Ταγούση, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Βούρα και τον νίκησε για το 1-2!
Από εκείνο το σημείο η ΑΕΚ προσπάθησε να συνέλθει γρήγορα με τον Δέλλα να προχωρεί σε αλλαγή, βάζοντας τον Ανάκογλου στην θέση του Τσούπρου.
Στα ίσα με Τσουκαλά.
Η κίνηση του τεχνικού της ΑΕΚ έφερε αποτέλεσμα και στο 38' ο δικέφαλος, πάλι από στημένη φάση, ισοφάρισε σε 2-2 με τον Τσουκαλά να πιάνει την κεφαλιά από την εκτέλεση του Πλατέλλα. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο δικεφάλος μπήκε πιο σοβαρός στην άμυνα, ψάχνοντας το τρίτο γκολ με τον Ανάκογλου να είναι ο πλέον δραστήριος στο ματς από την είσοδο του.
Ιβάν ο τρομερός.
Η πίεση της ΑΕΚ έφερε καρπούς, όταν ο Πεταυράκης γέμισε από αριστερά, ο Σταθάκης στο δεύτερο δοκάρι έδωσε πάσα με κεφαλιά στον Μπρέσεβιτς ο οποίος με σουτ κεραυνό στην κίνηση έκανε το 3-2.
Από εκείνο το σημείο η Κηφισιά ναι μεν θέλησε να βγει μπροστά, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει όπως στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ να βγάζει αντεπιθέσεις και να είναι θέμα χρόνου το τέταρτο γκολ.
Τελικά ο Ιβάν Μπρέσεβιτς το πέτυχε στο 85' με τον Κροάτη να είναι δημιουργός και εκτελεστής, σε μια πραγματικά πολύ όμορφη ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου