Τελευταία Νέα

30/12/13

Απόλλωνας Σμύρνης : Aνακοίνωσε τον Ντένις Σόουζα!

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντένις Σόουζα που έχει περάσει από τον ΟΦΗ ενώ έκανε συμβόλαιο και στον 17χρονο κίπερ Άγγελο Σταματόπουλο.
Μεταγραφικής ενίσχυσης συνέχεια για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος μετά τη συμφωνία με τον Μίκαελ Ντάλμπεργκ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ντένις Σόουζα που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΟΦΗ και αγωνίζεται ως αμυντικός.
Ο Σόουζα υπέγραψε συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Την ίδια ώρα η ομάδα της Ριζούπολης επένδυσε και στο μέλλον δίνοντας επαγγελματικό συμβόλαιο στον 17χρονο γκολκίπερ της ομάδας Νέων Άγγελο Σταματόπουλο.
Οι χαρακτηριστικές ανακοινώσεις της κυανόλευκης ΠΑΕ αναφέρουν:
"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ντενίς Σόουζα ντε Γκουέντες. Γεννημένος στις 9 Ιανουαρίου 1980, ο Ντενίς Σόουζα, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Ρόντα, Σταντάρ Λιέγης, Μονς, Σαρλερουά, Μπάρνσλεϊ και ΟΦΗ.  Ο Σόουζα θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 22".
Ενώ αυτή για τον 17χρονο πορτιέρο αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 17χρονο τερματοφύλακα της ομάδας Νέων Κ-20, Αγγελο Σταματόπουλο για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Ο Αγγελος Σταματόπουλος είναι γεννημένος στις 23 Απριλίου 1997 και θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 97".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου